CHP’li Kesici’den övgü: Türkiye otomobilde bir numara

Hakan Çelik ile Hafta Sonu programına konuk olan CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici,Türkiye'deki yabancı sermaye ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve bu konuda yanlış bir algı olduğuna değindi. Kesici ayrıca, Volkswagen'in Türkiye'de yapacağı yatırımı ertelemesinin geçici olduğuna değindi ve "Türkiye'nin otomotiv iş gücü dünyanın bir numarası." ifadesini kullandı.

GİRİŞ 05.01.2020 12:51 GÜNCELLEME 05.01.2020 13:17
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

Hakan Çelik ile Hafta Sonu programına katılan CHP İstanbul milletvekili İlhan Kesici dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Kesici Volkswagen’in Türkiye’ye yapmayı düşündüğü yatırımla ilgili şu ifadeleri kullandı:

 

 

"TÜRKİYE DÜNYANIN BİR NUMARASI"

Ekonomimizi de dağıtıyorlar, batırıyorlar. Böyle bir şey yok! Neden yok, Yabancıların Türkiye’de yatırımı ne kadar? 250 milyar dolar. Bu rakam çocuk oyuncağı değil. Bizden 447 milyar dolar alacağı var. Ben batarsam senin alacağın gider. O yüzden etti 700 milyar dolar. Bu haldeyken Volkswagen’in Türkiye’de Manisa’ya yatırımı olacak. İç kamuoyu Volkswagen’i çok sıkıştırıyor anti Türkiye bir hava var. Sebebi bizim kara kaşımız kara gözümüz değil. Sebebi şu Türkiye’nin otomotiv iş gücü dünyanın bir numarası. Ne Bulgaristan ne Romanya ne hiç biri. Türkiye’nin otomotiv iş gücü dünyanın bir numarası.

YORUMLAR 49
  • Manisalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Doğru söze ne denir.
    Cevapla
  • Burhan 4 yıl önce Şikayet Et
    İlhan Kesici ayağına sıkmış.
    Cevapla
  • Tuncay 4 yıl önce Şikayet Et
    Sizin zamaninizda bir CHP vardi , simdi hepiniz Kapi disi oldunuz Parti PKK liyla doldu.
    Cevapla
  • bulent 4 yıl önce Şikayet Et
    bu konuşmandan kemalın habeti yok chp de hava battık bittik çöktük yönünde
    Cevapla
  • Emrullah 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok Yazık Ettin Buda Kendi Kendine Kurşun sıktı CHPKK Bunu Defterini Dürdü ve FETÖ cüydü diyerek İHRAÇ Edilir. Adam Gibi ADAM bize göre ama CHPKK?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle