Yerli otomobil tanıtımında dikkat çeken an! Erdoğan görür görmez değiştirilmesini istedi

Son dakika... Türkiye'nin yerli otomobili resmen tanıtıldı. Yerli otomobilin tanıtıldığı törende "Made in Turkey" yazısını gören Cumhurbaşkanı Erdoğan, yazının "Made in Türkiye" şeklinde düzeltilmesini istedi.

GİRİŞ 27.12.2019 16:53 GÜNCELLEME 27.12.2019 17:02
Bu Habere 125 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla TOGG 2022, Türkiye'nin otomobili tanıtımı yapıldı. Tanıtımda biri SUV biri sedan olmak üzere iki otomobil modeli tanıtıldı.

 

 

ERDOĞAN DEĞİŞTİRİLMESİNİ İSTEDİ

Tanıtım töreninde ekranda "Made in Turkey" yazması üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, yazının "Made in Türkiye" şeklinde değiştirilmesini istedi. Bunun üzerine sunucu duruma müdahale ederek Erdoğan'ın talebi üzerine yazının değiştirilmesini istedi.

 

 

YORUMLAR 125
  • Egeli 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunu kim yazdi turkey = hindi demek doğrusu osmanli devlet Halife Reisi cumhur
    Cevapla
  • sosyalist 4 yıl önce Şikayet Et
    uluslar arası ve buradaki tüm toplantılarda TÜRKİYE yazılmalı,birleşmiş milletlerde bile hindi yazılıyor,yokmu düzeltecek.
    Cevapla
  • deli..dolu 4 yıl önce Şikayet Et
    Sizler Fransız otomobili RENAULT'un nasıl Dünya markası olduğunu bilir misiniz.?..kısaca yazayım fransızlar kendi üretimi olan Renault sadece kendi ülkesinin halkına sattı ve bunu yaparken ülkesine 10 yıl evet oN yıl boyunca hiç bir ne batı ne de Avrupa ülkesinin ürettiği otomobili ülkesine sokmadı almadı aldırmadı takı kendi otomobilini geliştirene kadar sadece arabayı her açıdan geliştirmek yetmez ziraa motorunuda yapacaksın..,,
    Cevapla
  • deli..dolu 4 yıl önce Şikayet Et
    ilk önce bizlere bu günleri görmemize nasip eden Yüce Rabbim'e hamdu senalar olsun çok şükür elhamdülillah ve ayrıca Maddi ve Manevi emeği geçen 7,den 77,ye herkese hepsine Candan Yürekten Teşekkürler.,Cumhur Başkanımız olmak üzere makam aracı kullanan bütün kurum kurumlar kişi kişiler dernek oda siyasi şirketler holdingler ve imkan dahilinde bütün halkımız'da Yerli otomobilinizi kullanmalıdır bu işin şakası yoktur geçmiş Altmış yıl önce unutmayın unutturmayın..,,
    Cevapla
  • aslan 4 yıl önce Şikayet Et
    memurlara mecbur kosmalari lazim aydan aya odeme toki gibi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle