Honda indirimli fiyatlarını açıkladı

Honda ÖTV ve KDV indirimi ile birlikte tüm modellerinin fiyatlarını güncelledi. ÖTV ve KDV indiriminin Resmi Gazete’de yayınlanması ile bilirlik tüm modellerinde indirim uygulayan Japon otomotiv devi, uyguladığı ek indirimle birlikte yeni indirimli fiyat listesini resmi sitesinde yayınladı.

Honda indirimli fiyatlarını açıkladı
Honda indirimli fiyatlarını açıkladı
GİRİŞ 06.11.2018 07:10 GÜNCELLEME 06.11.2018 09:01
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Honda ÖTV ve KDV indirimi ile birlikte tüm modellerinin fiyatlarını güncelledi. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın dün gerçekleşen Vergi Denetim Toplantısı'nda duyurduğu Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) oranlarındaki değişiklikler, Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre, 1.6 litre hacminin altında kalan motorlu taşıtlara uygulanan ÖTV oranları 15 puan aşağı çekildi.

 

 

Yapılan düzenleme ile motor silindir hacmi 1600 cc'yi ve ÖTV matrahı 70 bin lirayı geçmeyen modellerin ÖTV oranı yüzden 45'ten yüzde 30'a düşürüldü.

HONDA TÜM MODELLERİNİN FİYATLARINI GÜNCELLEDİ!

 

 

Türkiye pazarında büyük bir satış başarısı yakalamayı başaran Honda, ÖTV ve KDV indirim kararının Resmi Gazete’de yayınlanması ile bilirlikte tüm fiyat listesini yeniden güncelledi. Türkiye’de Civic modeli ile ekim ayında liderliği kimselere kaptırmayan Japon otomotiv devi, tüm modellerine uyguladığı ÖTV ve KDV indirimi ile satış hedefini daha da yukarıya taşımayı hedefliyor. Kararın açıklanmasıyla birlikte indirimleri araçlarına yansıtan firma ÖTV ve KDV indirimli güncel fiyat listesi resmi sitesinde yayınladı.

İŞTE ÖTV VE KDV İNDİRİMLİ TÜM HONDA MODELLERİNİN YENİ FİYATLARI!

Yeni Honda Jazz
ÖTV indirimli fiyatı 94.654 TL

Yeni Honda Civic Hatchback
ÖTV indirimli fiyatı 139.612 TL

Yeni Honda Civic Sedan
ÖTV indirimli fiyatı 104.020 TL

 

Yeni Honda HR-V
ÖTV indirimli fiyatı 159.022 TL

 

 

 

 
YORUMLAR 1
  • Ddd 5 yıl önce Şikayet Et
    Fena değil
    Cevapla