BMW 2 Gran Coupe önden çekişli mi?

Arkadan itiş deyince akla gelen ilk markalardan olan BMW'nin 2 Serisi Gran Coupe'de önden çekiş sistemini tercih ettiği belirtildi.

BMW 2 Gran Coupe önden çekişli mi?
BMW 2 Gran Coupe önden çekişli mi?
GİRİŞ 12.08.2016 12:57 GÜNCELLEME 12.08.2016 13:03
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Otorehberi / Haber7

Performanslı otomobilleriyle tanınan BMW, daha önce 12 aracını önden çekişli üreteceğini açıklamıştı. BMW Blog'da yer alan bir haberde ise, Alman markanın yeni modelinde önden çekiş için düğmeye bastığı belirtildi.

BMW'nin düzenlediği organizyona katılan ve 2 Serisi Gran Coupe'yi test eden bir kişi, aracın önden çekişli olduğunu yazdı.

Bununla birlikte Mercedes-Benz CLA'nın da önden çekişli olarak üretilmişti. Dolayısıyla BMW rakibinden geri kalmamak adına böyle bir hamle yapmış olabilir. Ayrıca daha önce piyasaya sürülen BMW 2 Serisi Active Tourer'da önden çekiş sistemine yer verilmişti.

Katılımcılara kamuflajlı olarak test ettirilen BMW 2 Serisi Gran Coupe'nin 2019'da satışa sunulması planlanıyor.

YORUMLAR 1
  • bmw=arkadan itiş 7 yıl önce Şikayet Et
    önden çekişli bmw olmaz olursa da jettadan farkı kalmaz. mesela bmw 1 serisini a3 veya golften artı kılan tek yanı arkadan itişli olması. geri kalan disiplinlinlerde (yakıt, iç hacim, kullanışlılık vs.) a3 te golf te 1 serisinden iyi. ayrıca sınıfında tipsizlikte halogen farlı golf 7 ile birlikte ilk 3 e girer.
    Cevapla