Skoda Kodiaq'ın detay fotoğrafları yayınlandı

Skoda'nın yeni SUV modeli Kodiaq'ın detaylarına dair fotoğraflar yayınlandı.

Skoda Kodiaq'ın detay fotoğrafları yayınlandı
Skoda Kodiaq'ın detay fotoğrafları yayınlandı
GİRİŞ 12.08.2016 10:26 GÜNCELLEME 12.08.2016 10:32
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Skoda, yeni SUV modeli Kodiaq ile otomobil dünyasında yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor. Çek marka, üretim versiyonu tamamen gösterilmeden önce Kodiaq'ın yakın plan detaylarını paylaştı. 

TASARIM

Kodiaq, Skoda'nın klasik ön ızgarasını taşıyor. Ayrıca dar ve keskin farlarla ilk kez tamamen LED farları kullanılıyor. Akıcı çizgiler Kodiaq'ın yan tarafında da devam ederken arka bölümde markanın tipik C şekilli stop lambaları yer alıyor.

HACMİ NASIL?

Beş koltuklu Kodiaq 720 litre ile sınıfının en büyük bagaj hacmini sunarken arka koltuklar katlandığında bu hacim 2065 litreye çıkabiliyor. Aynı zamanda Skoda ilk kez Kodiaq ile 7 kişilik model opsiyonu sunuyor. Kodiaq'ın katlanabilir ön koltuk seçeneği, 2.90 metre uzunlukta taşıma kapasitesi sağlayor.

OTOMATİK FREN

Kodiaq güvenlik ve konfor alanında da en yeni sürücü yardımcılarıyla donatılıyor. Aracın etrafını gösteren geniş açılı kameralar park kolaylığı sağlarken, yeni Manevra Asistanı geri geri giderken bir engel fark ettiğinde otomatik olarak aracı frenliyor.

Skoda’nın premium SUV modeli Kodiaq'ın önümüzdeki yılın başından itibaren satışa sunulması planlanıyor.

YORUMLAR 3
  • ERSİN AKMAN 7 yıl önce Şikayet Et
    skoda fiyatlarini vw ile ayni tuttugu surece istedigi satis adedine ulasamaz eski superb en full prestij paket 105 bin idi simdi olmus 130 eskisi gibi 105 olsaydi kimse passat almazdi diyecem ama passat alsa ne superb alsa ne ikiside ayni formanin
    Cevapla
  • Bekir Bereket 7 yıl önce Şikayet Et
    Skoda'nın TR pazarındaki rekabetçi fiyatları ile tüketici tercihlerini çok etkileyeceğine inanıyorum.
    Cevapla
  • hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    dünyanın parasını isterler varsa yoksa tek gerçek ikinci el gerisi yalan
    Cevapla