Yeni Impreza sahneye çıktı

Subaru Impreza'nın yeni nesli, New York Otomobil Fuarı'nda sergilendi.

Yeni Impreza sahneye çıktı
Yeni Impreza sahneye çıktı
GİRİŞ 28.03.2016 15:21 GÜNCELLEME 28.03.2016 15:21
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Japon üreticinin en beğenilen modellerinden biri olan Impreza’nın yeni nesli Subaru Global platformu üzerinden inşa edilen ilk model olma özelliği taşıyor. Selefine göre, 40 mm daha uzun ve 38 mm daha geniş olan otomobilin dingil mesafesi de uzatılmış.

Kaputunun altında 148 ve 152 HP olmak üzere iki farklı güç seçeneği olan 2,0 lt’lik boxer(boksör) tipi motorun görev yapacağı otomobilin, hem manuel hem de otomatik şanzımanlarla satışa sunulması bekleniyor.

YORUMLAR 4
  • angaralı 8 yıl önce Şikayet Et
    Bayraktar şu arabayı getirsin artık yeter artık resmen piskolojimizi bozdu bide 2.0 motor 150 beygir şaka gibi diyen arkadaşlar çok yakar vergi fazla olur diyenler o zaman siz levorg modeli 1.6 170 beygir turbo beslemeli olan aracı alın herkez kendi kafasına göre yorum yapıyor arkadaş kaç kez subaruya bindiniz kullandınız. aracı neye göre kıyaslıyosunuz elinizin altında internet var girin youtuba güvenlik yol tutuş savrulma ve 4 çeker testlerine göre araçlar arasında kıyaslama yapın kullanmasanız bile farkı bilin görün bilmeden etmeden yorum yapmaya gerek yok.
    Cevapla
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    motordaki güc seceneklerine bak, 148 ve 152 beygir... saka gibi
    Cevapla
  • mehmet akif 8 yıl önce Şikayet Et
    2000 motor Türkiyede tutmaz. hem vergisi hem de yakıt olarak ekonomik değil. Mercedes bile Türkiye için özellikle1600 motor üretti ve dünyada da çok tutuldu.
    Cevapla
  • ahmet almanya 8 yıl önce Şikayet Et
    vergi yönünden hakli olabilirsin ama yakit yönünden alakasi yok. bende 2.2 litre mercedes dizel var. ortalama 6.5. otoban da fazla basmassan daha az yakiyor. basdigin zaman tabi yakar. ama onu 1.3 olanlar da yapiyor. hacmine göre cok fazla yakiyor. arabanin gücü olmagindan nsan ister istemez daha fazla yükleniyor...
    Cevapla