Yeni Subaru Forester satışa sunuldu! Fiyatı ise..

Yeni Subaru Forester, Avrupa ile eşzamanlı olarak Türkiye’de satışa sunuldu.

Yeni Subaru Forester satışa sunuldu! Fiyatı ise..
Yeni Subaru Forester satışa sunuldu! Fiyatı ise..
GİRİŞ 04.03.2016 14:16 GÜNCELLEME 04.03.2016 16:18
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Yeni Forester'ın süspansiyon sistemi yenilenirken, yan camların kalınlaştırma yapıldı. Kabindeki ses ve sarsıntıları azaltmak için de aracın izlasyonu iyileştirme operasyonu geçirdi.

Tasarımındaki yenilikleri arasında LED farlar, yeni tasarım ön tampon ile ön ızgara, LED’li 3 boyutlu arka far grubu ve yeni jant tasarımları bulunuyor. İç görünümde ise yenilenen direksiyon simidi, dolgu malzemesi güçlendirilmiş koltuklar ve yeni gösterge paneli mevcut.

Araçtan önce dönen farlar

Yeni Forester’ın diğer yenilikleri arasında hafızalı sürücü koltuğu, ışıklı makyaj aynaları ve Adaptif LED Farlar (Steering Responsive Headlight) bulunuyor. Forester’ın yeniden tasarlanan, daha güçlü aydınlatmaya sahip LED teknolojili ön farları ile birlikte standart olarak sunulmaya başlanan Adaptif LED Farlar, gece yolculuklarında görüş kabiliyetini arttırabilir. Adaptif LED Farlar’ın çalışma prensibinde ön farların içindeki optik eksenler, direksiyonun çevrildiği yöne göre sağa ve sola hareket ederek çalışıyor. Otomobilin gövdesi dönmeden önce farlar viraj içini aydınlatıyor.

Motor ve performans

Subaru’nun 2 litrelik yeni turbo dizel motoru, karşılıklı-yatay yerleşimli Boxer Motor ve simetrik sürekli dört çeker (AWD) teknolojisine sahip. Japonlar, 148 HP gücünde CVT şanzımanlı versiyonu ile özellikle performans ve yol tutuşunda iddialı.

Fiyatlar

Modelin 2.0i Elegance versiyonu 129.990 TL, 2.0i Premium versiyonu 138.990 TL, 2.0XT Adventure ve 2.0D Premium versiyonları 159.990 TL, 2.0D Sportif versiyonu ise 169,990 TL’lik satış fiyatları ile Subaru bayilerinde yerini aldı.

YORUMLAR 4
  • Muratas 8 yıl önce Şikayet Et
    yapacağımız boyle bir model de olmali ve 7 kisilik..
    Cevapla
  • yağız gökay 8 yıl önce Şikayet Et
    subarunun her aracına korkmadan binebilirsiniz,nede olsa o bir japon...dünyada vatandaşları en kaliteli yaşayan ülke..
    Cevapla
  • SoloTurk 8 yıl önce Şikayet Et
    Can güvenliği ve yol tutuşta rakipsiz..Daha iyisi yok
    Cevapla
  • mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    .Subaru yla kıyaslanacak tek marka Mitsubishi dir.Evolation ve Pajero kendi klasmamımda rakipsizdir.
    Cevapla