Nissan'ın devi: Titan Warrior

Nissan, pikap konsepti Titan Warrior’ı Detroit’te sergiledi.

Nissan'ın devi: Titan Warrior
Nissan'ın devi: Titan Warrior
GİRİŞ 27.01.2016 10:02 GÜNCELLEME 27.01.2016 10:02
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Nissan'ın Detroit'te sahneye çıkardığı ve Türkçe manası Titan Savaşçı olan Titan Warrior, oldukça gösterişli duruyor.

Markanın tasarımcıları, aracın ön kısmında geniş bir ızgara tercih etmiş. Bu ızgarayı led farlar desteklerken, tampondaki turuncu detaylar araca sportif bir görünüm kazandırmış.

Öndeki turuncu detaylara aracın yan tarafında da yer verilmiş. Tasarımı genel itibariyle Ford F-150’yi andıran Titan dört kapılı bir kabine sahipken, kabinin üst kısmına led farlar yerleştirilmiş.

Aracın arka kısmı için, ön kısmı kadar şaşalı görünmüyor diyebiliriz. Yine de  egzoz çıkışları göze çarpmıyor değil. Dört adet olan egzoz çıkışları, kenarları yuvarlanmış kareler şeklinde tasarlanmış ve bu da aracın genel hatlarına uyum sağlamış.

Titan Savaşçı’nın iç mekanı da dış mekanı gibi agresif görünüyor. Markanın ‘Magma portakalı’ dediği renge burada da yer verilmiş. Dikkat çeken en önemli detay ise orta konsolda bulunan sıcak-soğuk içeçek alanı. Ayrıca iç mekanda karbon fiber ve krom malzemeler tercih edilmiş.

PERFORMANS

Bu kaslı pikabın teknik özelliklerine gelecek olursak, araçta 5.0 litrelik V8 motor görev yapıyor. 390 beygir gücündeki Titan Savaşçı’nın tork değeri ise 543 Nm.

YORUMLAR 1
  • Muslim 8 yıl önce Şikayet Et
    İsidin yeni gozdesi
    Cevapla