2 bin TL peşin paraya ticari araç

Fiat 2 bin TL’den başlayan peşinatla, aylık 466 TL’lik ödeme ve 48 aya varan vadelerle Fiorino ve Doblo sahibi olma imkanı sağlayan kampanya başlattı.

2 bin TL peşin paraya ticari araç
2 bin TL peşin paraya ticari araç
GİRİŞ 14.05.2009 20:39 GÜNCELLEME 14.05.2009 20:39

Nisan ayında 6 bin 237 adetlik ticari araç satışıyla aynı zamanda hem geçtiğimiz ayın hem de 2009 yılının ilk 4 ayının en çok tercih edilen hafif ticari araç markası olarak ön plana çıkan Fiat, Mayıs ayında da avantajlı kampanyalarıyla ÖTV indirimine ek olarak avantajlar sunmaya devam ediyor. Satın alma kolaylığını arttırmak için 2 bin TL’den başlayan peşinatla, aylık 466 TL’lik ödeme ve 48 aya varan vadelerle Fiat Fiorino ve Fiat Doblo sahibi olma imkanı sağlayan kampanya, düşük peşinatla ve uygun taksitlerle uzun vadeye yayılmış çok daha rahat bir ödeme planı sunuyor. Tüketiciler, beğendikleri Fiat markalı ticari araç modelleri ve ödeme planlarını ise www.ikibinlegeleneticari.com adresli yeni web sitesinden de inceleyebileyecekler.

Fiat Ticari Araçlar, Mart ve Nisan aylarında Fiat Fiorino ve Fiat Doblo ile yakaladığı satış başarısı ve pazar liderliğinin ardından ÖTV indirimine ek olarak sunduğu satın alma avantajlarını Mayıs ayında da devam ettiriyor. “İki Binle Gelene Ticari” sloganıyla start alan kampanya kapsamında 2 bin TL’den başlayan peşinatla 48 aya varan vade ile aylık 466 TL’lik taksitlerle Fiat Fiorino; 489 TL’lik taksitlerle ise Fiat Doblo sahibi olma imkanı sağlanıyor. Düşük peşinatla ve uygun taksitlerle uzun vadeye yayılmış çok daha rahat bir ödeme planı sunan kampanya kapsamında 2 bin 500 TL ve 3 bin TL’lik peşinat miktarlarıyla da uygun ödeme planları da ayrıca sunuluyor.

Fiat Fiorino veya Fiat Doblo satın almak isteyen ve kampanyadan faydalanmak isteyen tüketiciler, kampanya ile birlikte hizmete giren www.ikibinlegeleneticari.com adresli web sitesinden de faydalanabiliyorlar. Site de Fiat markalı ticari araç modellerinin detaylı teknik ve donanım tanıtımlarının yanı sıra seçilen peşinat miktarına göre aylık faiz ve ödeme planları da detaylarıyla incelenebiliyor.