Erdoğan: Yerli otomobil TOGG 2023'te yola çıkacak

Yerli otomobilin üretim sürecinin planında, hiçbir değişikliğe gidilmediğini vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, otomobilin belirlenen tarihte yollarda olacağını söyledi.

GİRİŞ 24.08.2021 17:01 GÜNCELLEME 24.08.2021 17:01
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından üretilecek yerli otomobil, yollara çıkmak için gün sayıyor.

Akıllı teknolojiler ile donatılan yerli otomobil, Bursa'nın Gemlik ilçesine temeli atılan fabrikada üretilecek ve buradan yollara çıkacak.

Yerli Otomobil TOGG'un Gemlik tesisi hızla yükseliyor!Yerli Otomobil TOGG'un Gemlik tesisi hızla yükseliyor!

2022 yılının son çeyreğinde ilk seri otomobilin banttan indirilmesi hedeflenen yerli otomobil için Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün AK Parti İl Başkanları Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu.

Yerli otomobil TOGG, Almanya'nın gündemindeki yerini koruyorYerli otomobil TOGG, Almanya'nın gündemindeki yerini koruyor

2023'TE PLANLANDIĞI GİBİ YOLLARDA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerli otomobilin üretim sürecinde hiçbir değişikliğe gidilmediğini belirterek "Yerli otomobilimizin üretim süreci planlandığı gibi sürüyor. İnşallah 2023 yılında kendi otomobilimizi yollarda göreceğiz. " ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 34
  • İhsan 2 yıl önce Şikayet Et
    Fiyatı ne olacak babayigitler...
    Cevapla
  • bayırbucak 2 yıl önce Şikayet Et
    şimdi iki hadi on otomobil yapıp seçim öncesi işte yaptık yok. otomobil yapılacak belirli bir üretim yapılıp bayilere dağıtılacak sonra yurt dışı anlaşmalar yapılacak satılacak örnek ilk yıl 10 bin satış sonra 30 100 bin o zamn ben otomobil ürettik derim.
    Cevapla
  • Polis 2 yıl önce Şikayet Et
    İnşaallah.Rabbim muvaffak eylesin
    Cevapla
  • Bolu Beyi 2 yıl önce Şikayet Et
    Haydi TOGG YİĞİTLERİ HAİN MUHALEFETİN HARİCİ YANİ TEMİZ 60 MİLYON ARKANIZDA SİZE KİME ENGEL OLAMAZ .
    Cevapla
  • Faruk 2 yıl önce Şikayet Et
    Togg yiğitleri dediğin kişiler kim, bir araştırsan iyi olur.
    Cevapla
  • Ergün 2 yıl önce Şikayet Et
    Togg kalite yönünden Türk insanın lüks ve konfor beklentisine uygun şekilde yapılıyor. Araç fosil yakıt tüketimini azaltacağı için cari açığı kapatacaktır. Yurt dışından gelen lüks araçların satışında düşürecektir. Böylece para ülke içerisinde dönecek..
    Cevapla
  • İnşallah ama 2 yıl önce Şikayet Et
    ÖTV muafiyeti olmaz ise satın alınması zor; ayrıca bunca özellik yerine pil ve motor ile işe başlansa daha iyi olurdu sanki Hyundai kona elektrik gibi..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle