TOGG'dan son dakika paylaşımı! İşte ilk otomobil

Türkiye'nin Otomobili TOGG'dan son dakika paylaşımı geldi. Montajı yapılan ilk otomobilin gövdesinin görselleri yayınlandı. İşte heyecanlandıran kareler...

TOGG'dan son dakika paylaşımı! İşte ilk otomobil
TOGG'dan son dakika paylaşımı! İşte ilk otomobil
GİRİŞ 18.07.2021 17:25 GÜNCELLEME 18.07.2021 19:27
Bu Habere 329 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) resmi Twitter sayfasından, tamamı yerli olma özelliği taşıyan ve Gebze'de montajı gerçekleştirilen ilk gövdenin fotoğrafları paylaşıldı.

TOGG: BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN

TOGG'dan yapılan açıklamada, ''Tamamı ülkemizde üretilen parçalarla Gebze'de montajı yapılan ilk gövdemiz. Bizi izlemeye devam edin'' denildi.

TOGG tarafından daha önce yapılan açıklamada, Gemlik tesisindeki inşaat faaliyetlerinin tüm hızıyla ve plana göre sürdüğü belirtilerek, tesisin gelecek yılın sonuna doğru bitirilmesinin hedeflendiği duyurulmuştu. İlk seri otomobilin 2022'nin son çeyreğinde banttan indirilmesinin hedeflendiği, başlangıçta yüzde 51 olacak yerlilik oranının 2025'te yüzde 68'e çıkacağı bildirilmişti.

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) Gemlik Tesisi'nde yerli araç çalışmaları devam ederken, otomobilin montajından ilk görüntü paylaşıldı.

TOGG, 2030'a kadar ortak platformda elektrikli ve bağlantılı 5 farklı model üreteceğini açıklamıştı.

Fabrika inşaatı hızla devam eden Türkiye'nin Otomobili TOGG, 2022 yılının sonunda seri üretime geçecek.




KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 329
  • Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Pranga olmak isteyenler buraya yazmasın. Fiyatı uygun olacak. Emin olun.
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    1 litreden 6 lira vergi nasıl alınacak , lüks saltanat makam oto masrafları israf ve savurmalar ELEKTRİKLİ GELMESİN BİRZAHMET
    Cevapla
  • Musa 2 yıl önce Şikayet Et
    Hadi hadi kış kış.. senin zihniyetten bıktık.. inadına üretilecek inadına gelecek..
    Cevapla
  • Adem 2 yıl önce Şikayet Et
    Neyin kafası bu ya devrimide senin gibiler yok etti bunu yapmayacaksınız,
    Cevapla
  • Kılıçarslan 2 yıl önce Şikayet Et
    sen misafir olmaya devam et. Herkes kafası bastığı kadar anlıyor nasılsa..
    Cevapla
  • Türker 2 yıl önce Şikayet Et
    Gururlanmamız gereken böyle bir konuda maalesef devrim arabası için her türlü ihaneti yapan Fetönün ABD nin vede İsrail'in çocukları yine iş başında. Ama Allah ın izniyle çatlasanızda patlasanızda sizin hesaplarınızın da üstünde bir hesabı olan Allah bu milleti yüceltecektir inşaallah...
    Cevapla
  • Abdullah Er 2 yıl önce Şikayet Et
    MaşaaEllah MaşaaEllah MaşaaEllah MaşaaEllah MaşaaEllah MaşaaEllah MaşaaEllah
    Cevapla
  • Yaşlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Gerçek şu ki adamlar klisey dile törbanl karaçaafla.beyaz çarşafla şabka devrimile uğraşmamışlar bilim fabrika teknolojile uğramışlar bu seviyeye gelmişler ben iş için sınava giriyordum bana şapka devrimi soruyorlardı böyle zihniyeten ne çıkar ben 70 yaşında kondrat malıyım bizim burda yaşlı öküzlere kondrat malıı diyorlar( buranın bir deyimidir )
    Cevapla
  • Hikmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen uçmuşsun uçmuş kafa gitmiş sende ;) sanayi devrimi 1700 lerin ortasında başladı :) millet sanayi devrimi yaparken sen saraylar yapıyorsun cariyelerle hayat sürüyordun :) o devrimler olmasa seninde şimdi Pakistandan irandan farkın kalmazdı :) söyle bakam ozamanlar hangi müslüman ülke gelişti ilerledide Türkiye geri kaldı ? Deki şu müslüman ülke gelişti ilerledi ozamanlar türkiye geri kaldı ? :) Şuan bizden düzgün yaşayan çağa ayak uyduran müslüman ülke varmı ? :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle