Citroen C3 Aircross SUV Türkiye'de satışa sunuldu

Global anlamda Stellantis çatısı altında yer alan ve ülkemizde Groupe PSA Türkiye tarafından temsil edilen Citroen, yenilenen C3 Aircross SUV'u Türkiye’de satışa sundu.

Citroen C3 Aircross SUV Türkiye'de satışa sunuldu
Citroen C3 Aircross SUV Türkiye'de satışa sunuldu
GİRİŞ 16.07.2021 15:42 GÜNCELLEME 16.07.2021 15:42
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Citroen açıklamasına göre, markanın güncel tasarım diliyle birlikte güçlü bir görünüme kavuşan yeni C3 Aircross SUV, üst seviyede konforu, teknolojisi ve modüler yapısıyla B-SUV sınıfındaki iddiasını artırdı.

Citroen C3 Aircross SUV

Markanın güncel tasarım diliyle birlikte makyaj operasyonu geçiren C3 Aircross SUV, her ikisine de EAT6 otomatik şanzımanın eşlik ettiği 1.2 PureTech benzinli motor ve 1.5 BluHDİ dizel motor seçenekleriyle bayilerde yerini aldı.

Citroen C3 Aircross SUV

Feel, Feel Bold ve Shine olmak üzere üç farklı donanım seçeneğinin sunulduğu yeni C3 Aircross SUV’da kişiselleştirme seçenekleri dikkat çekiyor. Otomobilde 6 farklı gövde rengi ve 2 farklı tavan rengi tercih edilebilirken, 4 farklı renk paketi de yer alıyor.

Citroen C3 Aircross SUV

4 bin 155 milimetre uzunluğa sahip otomobil, iki parça halinde bağımsız 150 mm ileri-geri hareket eden kızaklı arka koltukları ile dikkat çekerken, katlanan ön yolcu koltuğu sayesinde araca 2.40 metre uzunluğa sahip eşya yüklenebiliyor.

Yapılan açıklamaya göre, kızaklı koltuklar sayesinde 410 litre ile 520 litre arasında değişen bagaj hacmi, arka koltukların katlanmasıyla bin 289 litreye kadar çıkıyor.

Citroën'in ilk kez C5 Aircross modelinde kullanıma sunulan yeni Advanced Comfort koltuklara yer verilen otomobilde, yeni 9 inç dokunmatik ekran, 12 farklı sürüş destek sistemi, head-up display gibi yenilikler bulunuyor.

Verilen bilgiye göre, yeni C3 Aircross SUV, 300.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

YORUMLAR 4
  • Kaşif 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu ne saçmalık baba. 300bin ona verene kadar ikinci el D segment bir araba alır, tıs tıs giderim.
    Cevapla
  • Araç eksperi 2 yıl önce Şikayet Et
    Araç tam bir balon.. Güzel özellikleri ile ön plana çıkmaya çalışıyor fakat 200binden fazla etmeyecek Bi araç.. Allah göstermesin kaza anında hiç güven vermiyor.. Şişirilmiş bir kasası var.. Ayrıca Vites geçişleri çok belirgin..
    Cevapla
  • Güzel İnsan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu millet parayı nerden buluyor çok merak ediyorum
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 2 yıl önce Şikayet Et
    Sudan ucuz iki üç tane alalım
    Cevapla