Suzuki'den mart ayına özel kampanya

Suzuki'den yapılan açıklamaya göre şirket, sunduğu standart donanım ve teknoloji özellikleriyle kendi sınıflarında fark yaratan Swift Hibrit ve Vitara modellerine özel avantajlı mart kampanyasını başlattı.

Suzuki'den mart ayına özel kampanya
Suzuki'den mart ayına özel kampanya
GİRİŞ 07.03.2021 11:22 GÜNCELLEME 07.03.2021 11:22
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Suzuki, Swift Hibrit ve Vitara modellerine özel avantajlı mart kampanyasını açıkladı.

Kampanya kapsamında, ortalama 4,1 litre yakıt tüketimi sunan ve zengin standart güvenlik donanım özellikleri bulunan otomatik vitesli Suzuki Swift Hibrit'e 189 bin 900 TL satış fiyatıyla sahip olunabiliyor.

80 bin TL'ye 12 ay boyunca yüzde 0 faiz avantajı da Swift Hibrit'in mart ayı ayrıcalıkları arasında yer alırken, Suzuki, 4x4 teknolojisini Mart ayında otomobil severlere cazip fiyatlarla sunmayı da sürdürüyor.

"4x4 Bizden" uygulaması kapsamında 4x2 fiyatına en yüksek donanım seviyesindeki ALLGRIP 4x4 sürüş sistemli Suzuki Vitara, Mart ayına özel 330 bin 800 TL veya 100 bin TL'ye 12 ay boyunca yüzde 0 faizli kredi imkanıyla sunuluyor.

Verilen bilgiye göre, Suzuki Swift Hibrit, sahip olduğu Suzuki Akıllı Hibrit Teknolojisi ile hibrit otomobiller dünyasının öncü modelleri arasında yer alıyor.

Swift Hibrit, içten yanmalı motora destek olmak ve emisyonu azaltmak için kullanılan entegre marş alternatörü sayesinde (ISG) şehir içi kullanımlarında yüzde 20'yi aşan yakıt tasarrufu sağlıyor.

Böylece, dizel yakıtlı araçlara kıyasla daha iyi bir yakıt ekonomisi sunuyor.

Türkiye'de GL Techno ve GLX Premium donanım seviyeleriyle satışa sunulan Swift Hibrit, LED farlar ve LED stop lamba grubu, 16 inç alaşım jantlar, 9 inç dokunmatik multimedya sistemi ve navigasyon, LCD yol bilgi ekranı, anahtarsız çalıştırma sistemi ve çift renk seçenekleriyle sınıfının en donanımlı otomobillerinden birisi olma özelliğini taşıyor.

Fiat, Toyota, Hyundai, Citroen, Peugeot, Honda, Kia, Jeep ve Suzuki... İşte 2021 kampanyası

Hyundai, mart ayında tüm modellerinde faizleri sıfırladı

Fiat mart ayında faizleri sıfırladı

YORUMLAR 2
  • Src 3 yıl önce Şikayet Et
    Mecbur değilsen araba satın alma ki fiyatlar düşmeye mecbur olsun.
    Cevapla
  • 1 Kayseri'li 3 yıl önce Şikayet Et
    Hemen geliyorum bir çuval parayı ben yiyemedim siz yiyin ,kusura bakmayın millet uyandı artık
    Cevapla