Hyundai'den Türkiye'nin en ucuz B-SUV aracı satışa sunuluyor! İşte Hyundai Bayon

Hyundai Türkiye'nin en ucuz B- SUV modeli Bayon modelini satışa sunmaya hazırlanıyor. Yeni tasarımı ve özellikleri ile dikkatleri üzerine toplamayı başalar araç ebatları ile markanın i20 modeli ile Kona modelinin arasında bir yerde konumlanıyor. İşte Hyundai Bayon'un özellikleri ve fiyatı...

Hyundai'den Türkiye'nin en ucuz B-SUV aracı satışa sunuluyor! İşte Hyundai Bayon
Hyundai'den Türkiye'nin en ucuz B-SUV aracı satışa sunuluyor! İşte Hyundai Bayon
GİRİŞ 05.03.2021 15:39 GÜNCELLEME 05.03.2021 15:40
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Hyundai Türkiye'nin en ucuz B- SUV modeline imza atmaya hazırlanıyor. Markanın i20 Modeline kıyasla büyük, Kona modeline göre ise küçük ebatlara sahip olması beklenen aracın Türkiye'de yüzde 50'lik ÖTV diliminde kalması için firma çalışmalarını yürütüyor. Peki Hyundai'nin İzmit fabrikasında üretilecek olan Hyundai Bayon'nin fiyatı kaç TL olacak? Özellikleri neler? İşte merak edilen detaylar...

Hyundai Bayon tasarımı dikkatleri üzerine çekti!

HYUNDAİ BAYON DIŞ TASARIMI

Hyundai firmasının Türkiye de üretimini gerçekleştireceği Bayon modeli ön ve arka sıkımlarında oka benzer tasarıma sahip. İki parça halinde şık LED farlar ve gündüz farları dikkatleri çekmeyi başarıyor. Bununla birlikte siyah ön ızgara ve siyah renk tavanla şık bir çift renk tasarımına sahip aracın yanlarında devam eden keskin çizgiler araca daha agrasip bir yapı kazandırıyor.

İÇ TASARIMI

Türkiye’de üretilen B-SUV Bayon’un içine göz attığınızda ise 10,25 inç dijital göstergeye ve yine 10,25 inç bilgi eğlence ekranına sahip otomobilde donanıma göre 8 inçlik bir ekran daha bulunuyor. Ayrıca, otomobilin kokpitinde, kapı kollarında ve saklama ceplerinde iç mekanı şıklaştıran LED ortam aydınlatması da bulunuyor. Otomobil, üç farklı iç mekan rengi ile satışa sunulacak. Tamamen siyah, koyu-açık gri ve koyu gri ve yeşil dikişli döşemelerle beraber sürücünün iç mekana odaklanmasını sağlayacak sakin bir atmosfer sunuluyor. 

MOTOR SEÇENEKLERİ

Hyundai Bayon 48V hafif hibrit teknolojisi ve 100 ve 120 beygirlik seçenekleri bulunabiliyor. Hybrit motora ise 1.0 litrelik T-GDi motor, 6 ileri Akıllı Manuel Şanzıman (6iMT) veya 7 ileri çift kavramalı şanzıman (7DCT) eşlik ediyor.

Ayrıca 1.0 litrelik T-GDi 100 beygirlik versiyon ile de satışa sunulacak aracın 84 beygirlik 1.2 litre ve 6 ileri manuel veya otomatik şanzıman ile satışa sunulan versiyonları da olacak. Buna ek olarak Güney Koreli otomotiv devi 1.4 litre 100 beygir gücünde atmosferik motorlar seçeneğini de tercih edenler için ürün gamına yerleştirecek.

HYUNDAİ BAYON KAÇ TL'DEN SATIŞA SUNULACAK?

Hyundai'in B-SUV segmentinde Türkiye'de ürettiği Bayon modelinin Türkiye'de yüzde 50'lik ÖTV diliminde kalması için otomotiv devi çalışmalarını yürütüyor. Tanıtımı ile büyük bir ilgi toplamayı başaran firma, satış fiyatı hakkında resmi bir açıklamada bulunmadı. Aracın satış fiyat açıklanır açıklanmaz haberimizden ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR 13
  • Mert 3 yıl önce Şikayet Et
    İkinci eli şişiren ahmaklar Ayağına sıktı Bundan sonra Sıfır mantıklı ikinci el artık Cenaze oldu Ya sıfır alın yada sıfır alın.
    Cevapla
  • Denizlili 3 yıl önce Şikayet Et
    Opel corsanin 210 fiyat verildiği yerde....ucuzluk bekleyen .....
    Cevapla
  • R. K 3 yıl önce Şikayet Et
    Haberi yapan Pinokyo burnun büyümüş i20 modeli ile Kona modelinin arasında bir yerde konumlanıyor. İşte Hyundai Bayon'un özellikleri ve fiyatı diyiyorsun amma pinokya fiyatı açıklamıyorsun bu ahlaksız insanın işi yani ticari ahlakı olmayan kişilerin yapacağı iş
    Cevapla
  • pinokya 3 yıl önce Şikayet Et
    pinokya
    Cevapla
  • Abidin 3 yıl önce Şikayet Et
    Bravo çok haklısınız.dilinize sağlık
    Cevapla
  • Ercaner 3 yıl önce Şikayet Et
    240-280 bin bandı arasında tahmin ediyorum en ucuz versiyonunu
    Cevapla
  • Ekrem 3 yıl önce Şikayet Et
    Yüzde 50 ÖTV ye girerse 200 ktl civarında olabilir
    Cevapla
  • Yıldırım 3 yıl önce Şikayet Et
    Fiyatı henüz açıklanmayan bir aracı neden Türkiye'nin en ucuz b SUV modeli diye yazıyorsunuz sırf okunmak için bunları yapmayın kalite tesadüf eseri olmaz ....
    Cevapla
  • Adem acar 3 yıl önce Şikayet Et
    Abimiz çok doğru söylüyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle