Toyota'dan yeni kampanya! Yüzde 30'luk indirim

Toyota, otomobilleriyle ilkbaharı hazırlıklı ve bakımlı karşılamaları için kullanıcılarını, avantajlarla dolu geleneksel "Servis Günleri" kampanyasından yararlanmaya davet ediyor.

Toyota'dan yeni kampanya! Yüzde 30'luk indirim
Toyota'dan yeni kampanya! Yüzde 30'luk indirim
GİRİŞ 15.02.2021 18:50 GÜNCELLEME 15.02.2021 19:57
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Toyota'dan yapılan açıklamaya göre, Toyota sahiplerinin araçlarının bakımlarını indirimli olarak yaptırması için bugün başlatılan İlkbahara Hazırlık Servis Kampanyası, 31 Mart'a kadar sürecek.

Toyota plazalardaki kampanyada tüm Toyota modellerine ücretsiz check-up yapılırken, fren balata ve diskleri, silecekler, amortisörler ile debriyaj seti yüzde 25 indirimli olarak sunulacak.

Kampanya kapsamında, 3 yaş ve üzeri Toyota modellerinde Toyota orijinal motor yağı ve yağ filtresinde yüzde 20 indirim sağlanırken, tüm bakım işçiliklerde de yüzde 30'luk indirim yer alacak.

Toyota sahipleri, indirim ve avantajlardan yararlanmak için servis randevularını online olarak da alabilecek. Kampanya dahilindeki indirim ve avantajlardan yararlanmak isteyen Toyota kullanıcılarının, ilkbahara bakımlı araçlarla girmeleri için yapmaları gereken tek şey otomobillerini kendilerine en yakın Toyota plazaya götürmeleri olacak.

YORUMLAR 19
  • Namık Kemal 3 yıl önce Şikayet Et
    Serviste %30 indirim yapacağınıza araçta %15 indirim yapın çakallar
    Cevapla
  • Bjk 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar 3 maymunu oynuyorlar yok devlet öteyi düşürmemişse ulan ötv düşsede sız fiyatlara bindirim yapiyorsunuz.ayrica her şehirdeki toyota plazmadaki fiyatlar farklı 15 bin lira aynı araçta fark gordum.fiyatlar düşecek satış yapamıyorlar.
    Cevapla
  • Yasin 3 yıl önce Şikayet Et
    Toyota şark kurnazlığı yapıyor aklınca. Hazirana kadar çok düşecek fiyatlar yeterki alma.
    Cevapla
  • Abdullah 3 yıl önce Şikayet Et
    Piyasaya sorarsın servise de sorarsın maliyeti,fazla fark yoksa yetkili servis her zaman daha iyi,bu kişiye göre değişir ama arabayı bıraktığınız zaman aklınız kalmıyor.Toyota Türkiye'de alınabilecek en iyi ve sorunsuz arabalardan biri.Yerli araç çıkana kadar Japon markalarına devam,tarih boyunca Japonya arkamızdan iş çevirmemiş,düşmanlımız yok ayrıca adamlar sağlam ürünler yapıyor.Batıdan bize fayda ve hayır yok.
    Cevapla
  • X vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Araba fiyatlarında duraklama da.altın düşüşte .şimdi araba değıl altın almanın tam zamanı.bırakın araç fiyatlarını satamadıktan sonra onlar düşünsün. Bak göreceksiniz çok kampanyalar yapacaklar. Alan yok faizler tavan yapmış.araç alanlar alırken zarar etmış şimdi indirim yapamıyor yapsa zararına satmış olur.aracını Satmak isteyen arkadaslarda inmesindiye direniyorlar ama acı gerçek araç fiyatları çok düşecek bu benim tahminin. 2.3 yıl içerisine de.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle