Volkswagen Caddy Türkiye'de! İşte özellikleri ve fiyatı...

Volkswagen markasının ticari araç segmentindeki en önemli modellerinden biri olan Caddy yenilendi. Yeni Volkswagen Caddy, Türkiye'de Impression, Life ve Style donanım seçenekleriyle satın alınabiliyor. Türkiye'de en çok tercih edilen ticari araçlardan Volkswagen Caddy'nin başlangıç fiyatı ise 224 bin 900 TL...

GİRİŞ 22.01.2021 16:23 GÜNCELLEME 28.01.2021 16:13
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Bugüne kadar dünya çapında 3 milyondan fazla satış başarısı gösteren, Volkswagen Ticari Araç'ın en beğenilen modellerinden Volkswagen Caddy'nin beşinci nesli, Ocak ayının son haftası Türkiye pazarında satışa sunuluyor.

Volkswagen'in MQB platformunda üretilen ilk ticari aracı olan beşinci nesil Caddy, tamamen yeni ve geliştirilmiş farklı sürüş destek sistemleriyle daha güvenli hale gelirken, sunduğu birçok özellikle de sınıfının en dijital ve en güvenli aracı olma özelliğine sahip.

Yeni Volkswagen Caddy, dijitalleştirilmiş yüksek teknolojiye sahip Dijital Gösterge Paneli 'Innovision Cockpit' ve genişletilmiş iç mekanıyla, konfor seviyesini en yüksek noktaya taşıyor.

Yeni Volkswagen Caddy'de sunulan dört silindirli 2.0 litrelik TDI motor, bir önceki nesline göre yaklaşık yüzde 20 oranında daha fazla güç (122PS) ve yüzde 25 oranında daha fazla tork (320Nm) sunuyor.

LANSMANA ÖZEL AVANTAJLAR

Yeni teknolojileri ve yeni tasarımıyla sınıfının en iddialı modeli olmayı sürdüren Yeni Caddy'nin 'Impression' modeli 224 bin 900 TL'den, 'Life' modeli 241 bin 900 TL'den, ‘Style' donanım seviyesindeki modeli ise 279 bin 900 TL'den başlayan lansmana özel fiyatlarla satın alınabiliyor. Caddy'nin 'Cargo' versiyonu ise 172 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Yeni Volkswagen Caddy ile birlikte ilk kez sunulmaya başlanan Panoramik Cam Tavan (opsiyonel) ise lansmana özel fiyat avantajıyla 15 bin TL yerine 10 bin TL'ye satışa sunuluyor.

YORUMLAR 18
  • Aysun 3 yıl önce Şikayet Et
    Almayalim bu arabalari. Türkiyeye yatirim yapmaktan vaz gecen bu markanin arbalarini almamak daha iyi olmaz mi? Bunlar nasil AB de ki kacak Fetö ve PKK cilari dinleyip Türkiyeye yatirim yapmaktan vaz gectiyseler, Milli olanlar almaz bu arabalari almaz.
    Cevapla
  • Parana yazık bekle 3 yıl önce Şikayet Et
    %30 kadar etiket fiyatından indiriyorlar sıfır araçlarda 2020 lerde ALMAYIN
    Cevapla
  • replica 3 yıl önce Şikayet Et
    +Araçlar aşırı pahallandı +Wv param olsada almam +Dizayn olarak fransızlar daha göze hoş geliyor +Sağlamlık olarak Alman +++++++Wv Boykot+++++++++
    Cevapla
  • Asi 3 yıl önce Şikayet Et
    Sanki para var. Yirtik dondan geziyok alın alın fiyatlar yükselsin . Para yok para yok iş yok almayin
    Cevapla
  • Dede 3 yıl önce Şikayet Et
    Anten de kamera olursa 5 boyutlu yolu görünür kazalar azalir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle