Elon Musk, dünyada zirveye yerleşti

Tesla ve SpaceX şirketlerinin patronu Elon Musk, 185 milyar doları geçen servetiyle, Amazon'un kurucusu Jeff Bezos'u geçerek dünyadaki en zengin insan oldu.

Elon Musk, dünyada zirveye yerleşti
Elon Musk, dünyada zirveye yerleşti
GİRİŞ 07.01.2021 20:48 GÜNCELLEME 07.01.2021 20:49
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

CNBC'nin haberine göre Elon Musk 185 milyar doları geçen servetiyle dünyanın en zengin insanı oldu.

 

Tesla'nın hisse fiyatlarında Perşembe günü yaşanan artış, Musk'ı 2017'den beri dünyanın en zengin insanı olan ve şu anda yaklaşık 184 milyar dolar değerinde serveti olan Jeff Bezos'u geride bıraktı.

Musk, 2020 yılına yaklaşık 27 milyar dolarla başladı ve dünyanın en zengin 50 kişisi arasında yer aldı.Tesla’nın son bir yılda dokuz kattan fazla artan hisse fiyatı, Musk'a 150 milyar dolardan fazla katkıda bulundu.
 

Otomotiv devi logosunu değiştirdi! Görülmemiş tanıtım


Elon Musk, Temmuz ayında dünyanın en zengin yedinci kişisi olarak, Waren Buffet'ı geçmişti. Kasım ayında Musk, Bill Gates'i geçerek en zengin ikinci kişi oldu. Musk, son 12 ayda Bill Gates'in toplam 132 milyar dolarlık net değerinden daha fazla servet kazandı.

Tesla'nın şirketinin piyasa değeri perşembe günü itibariyle 737,6 milyar dolara çıktı.

YORUMLAR 39
  • hayati 3 yıl önce Şikayet Et
    Millet şunu unutmayın allah çok çalışana veriyo muslumanmi gavurmu demiyo calis diyo calis biz ne yapiyoruz internette avel avel zamn geçiriyoruz yalansa soyleyin olmadi bos bos diziler
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Katiliyorum
    Cevapla
  • ramazan 3 yıl önce Şikayet Et
    geleceğin sistemi fikri de bende ama param yok...
    Cevapla
  • Sedat ÇEBİ 3 yıl önce Şikayet Et
    Adam dünyanın yörüngesine 3600civarı uydu gönderiyor, bütün yörüngeyi tek bir ağ haline getiriyor ve dünyadaki herşeyi ordan kontrol edebiliyor bak sen, bunu bir mask ve şirketi yapıyor, ne güçmüş yahu, devletlerin yapamadığı, koca avrupanın pandemide doktoruna saglıkcısına koruyucu ekipman diye çöp poseti dagıtıp, ayaklarına baglattığı dönemde, ha şunu bilin bunların tamamı şeytanın gelmekte olan büyük savaşta insanları kontrol için kurdu pazılın parcası. İmrenilecek bir durum yok ey saf milletim, ne olur bu iblislerin ne oldugunu bilin, araştırın, ögenin ögretin. Selametle.
    Cevapla
  • ilker 3 yıl önce Şikayet Et
    Oda bir ekmekle doyuyor bende
    Cevapla
  • Sedat ÇEBİ 3 yıl önce Şikayet Et
    Yahu bu haberlere ve yorumlara hayret ediyorum, adamda bir numara yok bunu ben demiyorum, biraz ing kaynaklardan araştırın bakalım gercekten bir mucit inavasyon canavarımıymış, 2.si kimin parasıymış onun mu, güldürmeyin yahu, bunlar vitrine koyulan dalkavuklar, ayrıca gercekten öyle bir zenginliğin yani rakkamsalın gercekten fiziki karşılığı varmı acaaba? Tabiki yok,s&p500 2008 krizinden beri asla büyümedi, sadece teknoloji markaları olan ve gercekte üretimi olmayan firmalara ABD, Japonya, isviçre, arap sermayesi basılan trilyonlarca doları enjekte edip şişirdiler, bu rakamlarla var acın abd verilerini hiç bilmiyorsanız sayın Erkan Öz'ün vidolarını izleyin inceleyin.
    Cevapla
  • Pandoranın Sepeti 3 yıl önce Şikayet Et
    Darısı bizim Gençlerimizin başına.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle