İngiliz otomobil markası Türkiye'ye dönüyor

İngiliz kökenli efsanevi otomobil markası MG’nin (Morris Garages) elektrikli ZS EV, Ocak ayında Türkiye'de satışa sunulacak.

İngiliz otomobil markası Türkiye'ye dönüyor
İngiliz otomobil markası Türkiye'ye dönüyor
GİRİŞ 05.01.2021 17:30 GÜNCELLEME 05.01.2021 17:30
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

2020 yılını pandemiye rağmen hareketli geçiren Türkiye otomotiv sektörü, yeni yıla yeni bir marka ile merhaba dedi. 2000'li yılların ortasına kadar Türkiye'de satılan İngiliz MG (Morris Garages),yaklaşık 20 yıllık aradan sonra yeniden Türkiye yollarına dönüyor.

Doğan Holding Otomotiv Grubu Şirketleri Yönetim Kurulu Üyesi, Murahhas Azası ve CEO’su Kağan Dağtekin, “Ocak ayında online satış platformumuz aracılığıyla elektrikli ZS EV’yi ön satışa sunmayı hedefliyoruz. Mayıs ayı itibariyle ilk teslimatlara başlayacağız.

MG’nin elektrikli SUV modeli ZS EV, sunduğu özellikler ve satış fiyatıyla çok ilgi çekecek. 2021 yılı içerisinde farklı MG modellerini Türkiye’ye getirmeyi hedefliyoruz. Bu sene MG markasıyla bin adede yakın satış hedefimiz var” dedi.

Avrupa’da 10 ülkede satışına başlanan MG’nin elektrikli modelleri Mayıs, benzinli modelleriyse 2021 sonunda geliyor.

YORUMLAR 2
  • Son çare bükücü 3 yıl önce Şikayet Et
    Köprüden önceki son çıkış.. Ölü arabaya 60000-100000 isteyenler en fazla o arabaların ömrü bir iki sene Nokia nasıl yeni düzene ayak uyduramayip yok olmaya mecbur kaldıysa şimdi araba piyasası öyle yeni nesil sessiz sedasız yol alıyor... Dün akşam ilkkez elektrikli arabaya bindim herseyiyle tavsiye ederim vallahi süperr
    Cevapla
  • Ericson GH688 3 yıl önce Şikayet Et
    Zehir kusan teneke tabutları almıyorum , ELEKTRİKLİ BEKLİYORUM bu seneyi arabasız geçirmeyi düşünüyorum ,çuvalla parayı teneke tabutlara vermeyin ,ELLERİNDE KALACAK CEP TELEFONU gibi ucuzlayacak
    Cevapla