SsangYong'dan iflasa yalanlama

Güney Koreli otomotiv devi SsangYong'un 55 milyon dolarlık kredi borcu sebebiyle iflas başvurusunda bulunduğuna dair haberlere şirketten yalanlama geldi. Yapılan iflas haberlerinin gerçeği yansıtmadığının altı çizilen açıklamada, son zamanlarda bilinçli ve art niyetli olarak bazı sosyal medya hesapları ve basında yer alan asılsız ve mesnetsiz ithamlar ile markaya zarar verilmek istendiğine yönelik de vurgu yapıldı.

SsangYong'dan iflasa yalanlama
SsangYong'dan iflasa yalanlama
GİRİŞ 25.12.2020 16:05 GÜNCELLEME 25.12.2020 16:17
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Güney Koreli otomotiv üreticisi SsangYong'un iflas haberlerine Türkiye Distribütörü Şahsuvaroğlu'ndan sert tepki geldi. Markanın iflas etmediğinin 'iflas koruma' istediğinin belirtildiği açıklamada, 54 milyon dolarlık borcun pandemi sebebiyle ödemesinde sekteye uğradığına işaret edildi.

 

Tüm otomotiv markalarının benzer finansal sorunlarla karşılaştığını ve daha da güçlenerek bu durumdan çıktığına işaret edilen kamuoyu açıklamasında, "Şirketimiz 300 milyon dolar üzerinde büyük yatırımlar ile Türkiye’ye getirdiği SsangYong markasını 13 yıldır milyonlarca dolar harcayarak tek başına Türkiye’ye tanıtmıştır. Şahsuvaroğlu ve SsangYong markalarının Türkiye’de birbirleriyle özdeş hale gelmesi sağlanmış ve bu anlamda bu iki isim ve marka çok kısa zamanda otomotiv piyasasında yer edinerek büyük bir değer yakalamıştır" denildi.

 

 

YORUMLAR 26
  • İdris 3 yıl önce Şikayet Et
    Bende sangyonk kullanıcısıyım tivoli modeli aracım cok alırkende cok hoşuma gitmiş almıştım böyle özellikte bır arac fiyat uygundu aracın yedek parca olarak Konya sehrinde bulmak bıraz zor ama İstanbul ankarada bulabilirsınız hoşuma gitmeyen tek sey aracın motor sesi içeride fazla duyulması yoksa memnunum gösterişli araba serviz agı cogalsa ıyı olur
    Cevapla
  • İrfan Sarıoğlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben arabamdan çok memnunum arkadaşlar.Haset etme ne olur,ssanyong al seninde olur.
    Cevapla
  • Sevgi 3 yıl önce Şikayet Et
    Biz de yeni aldik.Cok memnunuz.Ayrica Çanakkale ye bayi açılırsa tanıtım ve yedek parça aksesuar için iyi olur.Gelismekte olan bir ilimiz
    Cevapla
  • Hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    GM nin ortagi olarak hatirliyorum.mekanik aksaminin saglam olmasi normal.
    Cevapla
  • Faruk deveci 3 yıl önce Şikayet Et
    Sanyung marka ikinci arabam çok memnunum ikinci arabamide değiştirmeyi dusunuyorum
    Cevapla
  • İsmail 3 yıl önce Şikayet Et
    Araç güzel ve konforlu, Çekemeyen çatlasın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle