Hyundai Kona, Türkiye fiyatını açıkladı

Yeni Hyundai Kona'nın makyajlı versiyonu, çeşitli motor seçenekleri ve donanım seviyeleri ile Türkiye'de satışa sunuldu. Yeni 1,6 litrelik dizel motor, daha fazla yakıt verimliliği için 48V hafif hibrit sistemle birleştiriliyor. Gelişmiş motor seçenekleriyle hem sportif hem de çevre dostu özelliklerini pekiştiriyor. Hyundai Kona B-SUV modelin tavsiye edilen liste fiyatı ise 281.000 TL'den başlıyor.

GİRİŞ 24.12.2020 10:33 GÜNCELLEME 24.12.2020 10:33
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Hyundai yeni Kona, sofistike bir tasarım ve performanslı motor seçenekleriyle satışa sunuldu.

 

Aracın dış ve iç tasarımı güncel Hyundai modellerine uygun olarak yenilenirken, motor teknolojileri de yenilendi.

Sadece üç yıl içinde Hyundai'nin Avrupa'daki en popüler kompakt SUV modellerinden biri haline gelerek bölgede 410.000 adetten fazla satıldı.

Kona'nın 1.0 litre turbo benzinli motor seçeneği 281.000 TL'den başlıyor. En yüksek trim seviyesi olan 1.6 litre dizel 48 MHEV Elite ise 358.000 TL’lik bir etikete sahip.

 

Üst kısımdaki uzatılmış motor kaputu, Kona'ya güçlü bir görünüm verirken aynı zamanda orta ızgaranın üzerinde keskin bir şekilde bitiyor. Geliştirilmiş LED gündüz sürüş lambaları ise daha dar ve etkileyici bir görünüm sağlıyor.

Yeni Hyundai Kona, boyutları itibariyle önceki versiyona göre 40 mm daha uzun ve daha geniş. 

Hyundai'nin yeni ürün geliştirmesi ile birlikte Kona modeline, 2021 Ocak'tan itibaren ilk kez bir N Line versiyonuyla da satışa sunulacak. 

Yeni Hyundai Kona'nın iç mekanı öncekinden daha sportif ve daha modern bir görünümle tasarlanmış. 

Yeni konsol alanı, yatay yerleşimi vurgulamak için gösterge panelinden ayrılmış.  İlk kez Yeni i20'de yer verilen 10,25 inçlik dijital bilgi ve eğlence ekranı, Kona'da da Elite donanım seviyesinde sunuluyor. 

HYUNDAİ KONA'NIN TEKNİK DETAYLARI

Hyundai Kona, Eco, Comfort ve Sport olmak üzere 3 farklı sürüş moduna sahip.

Yeni Hyundai Kona, “Style”, “Smart”, “Elite” ve “N Line” olmak üzere üzere dört farklı seviyede satışa sunuldu. 

1.6 litrelik benzinli motor ise ürettiği 198 beygir güç ile Hyundai Kona'yı sınıfının en güçlü otomobili yapıyor. Turbo beslemeli bu motoru sayesinde 0’dan 100 kilometre hıza 7.7 saniyede çıkan Kona, güç ve performans bekleyen kullanıcıların ilgisini çekiyor.

Kona’daki 136 beygir güç üreten 1.6 litre hacimli dizel motor, yeni eklenen 48V hafif hibrit teknolojisi sayesinde bir önceki modele oranla yaklaşık yüzde 10 yakıt ekonomisi sağlıyor. Yenilenen dizel motoru ile Kona, performansı kadar verimli yakıt tüketimiyle de öne çıkıyor.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 2
  • Miyav ke 3 yıl önce Şikayet Et
    Miyav ke
    Cevapla
  • Elektrikli şart 3 yıl önce Şikayet Et
    Elektrikli e Kona yı tek tük getirip satıyorlar. , elektrikli olmassa almam
    Cevapla