Toyota Yaris ve Corolla modellerinde fiyatlar arttı

Dünyaca ünlü otomobil üreticisi Toyota’nın 4. neslini ürettiği Yaris, lansman fiyatları ile alıcılarını bekliyor. Yeni nesil Yaris ile ilgili bilgiler veren Toyota Plaza Aksoy Müşteri İlişkileri Yöneticisi Pakize Genç, ''Yeni nesil Yaris’e ziyaretçilerimizden yoğun talep var'' dedi.

GİRİŞ 07.12.2020 14:51 GÜNCELLEME 07.12.2020 16:30
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Yeni Yaris’in benzinli ve Hybrit olarak 2 farklı sürüm ile satışa sunulduğunu söyleyen Pakize Genç, ''Yeni Yaris’in lansman haftasındayız. Toyota, tamamen yenilenen 4. Nesil Yaris'i Türkiye pazarında satışa sundu.

Eğlenceli sürüşü, pratik kullanımı ve sportif tarzı ile segmentine dinanizm getirecek, yeni Yaris benzinli 209 bin 100 TL’den, yeni Yaris Hybrit ise 299 bin 200 TL’den bayilerde yerini aldı.

1999 yılında ilk nesli tanıtıldığından bu yana yenilikçi yaklaşımı ile öne çıkan Yaris, 4. nesli ile de birçok ilke imza atıyor. Tasarım dili, sürüş dinamikleri, teknolojisi ve güvenlik özellikleri ile ses getirmeye hazırlanan ve Toyota’nın TNGA platformu üzerine yapılan yeni Yaris modeli sizleri bekliyor'' dedi.

Pakize Genç, otomobile lansman gününden itibaren yoğun ilgi olduğunu söyleyerek, "Yeni nesil Yaris'e çok büyük bir talep var. Lansman gününden itibaren, aynı talepler devam ediyor. Hatta ilk lansman gününde ilk satışını da yapmış bulunmaktayız. O günden itibaren de misafirlerimiz eksik olmuyor. Sizleri de yeni nesil Yaris aracımızı incelemek için Toyota plaza Aksoy'a bekliyoruz" diye konuştu.

Toyota fiyatlarını güncellemeye devam ediyor. Son zamların ardından Toyota modelleri de hayli pahalandı. Özellikle de ülkemizde en çok tercih edilen Corolla modelinde fiyatları arttırdı.

 

Toyota Corolla

Toyota Corolla 1.6 Vision Fiyatı 190.900 TL
Toyota Corolla 1.6 Vision Multidrive S Fiyatı 198.950 TL
Toyota Corolla 1.6 Dream Fiyatı 209.800 TL
Toyota Corolla 1.6 Dream Multidrive S Fiyatı 218.150 TL
Toyota Corolla 1.6 Flame Fiyatı 220.950 TL
Toyota Corolla 1.6 Flame Multidrive S Fiyatı 229.300 TL
Toyota Corolla 1.6 Flame X-Pack Fiyatı 277.800 TL
Toyota Corolla 1.6 Flame X-Pack Multidrive S Fiyatı 289.800 TL
Toyota Corolla 1.6 Passion X-Pack Multidrive S Fiyatı 323.100 TL
Toyota Corolla 1.6 Passion X-Pack Multidrive S Fiyatı 323.100 TL

 

Gerçekten artık sıfır otomobil olmak çok fantastik bir hal almaya başladı. İşin garip yanı ise bu fiyatlardan dahi sıfır araç bulamıyor oluşunuz. Çünkü otomobil fiyatları sürekli artıyor ve bu otomobiller de al satıcılar tarafından kapılıyor.

Eğer böyle devam ederse önümüzdeki yıl otomobil fiyatları daha da artacaktır. Elbette bu zamlarda koronavirüs salgınının etkisi de yadsınamaz. Üretim azaldıkça otomobillere olan talep de artıyor.

Umarız önümüzdeki süreçte otomobil fiyatları biraz daha makul seviyelere iner.

YORUMLAR 16
  • boykot 3 yıl önce Şikayet Et
    bu ne bitmez yalan hikayedir. toyotayı boykot listesine almalı türk milleti. dolar düşer, araç gelir fiyatlar inmez. daha da çıkar. ellerinde kalsın görelim, o vakit ne yapacaklar bakalım.
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    163 bin liraydı istedik vermediler araba yok dediler ellerinde patlar inşallh
    Cevapla
  • T.uğur ŞAŞMAZ. 3 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyede dövizin son 2 yılda artışı TL.solarken gerçekleri görmeyen akıl sahibleri. Olması şaşırtıcı
    Cevapla
  • Timur 3 yıl önce Şikayet Et
    gerçekleri görüp Ne yapmamızı istersiniz
    Cevapla
  • Honda 3 yıl önce Şikayet Et
    Gider galeriden 0 araba alirsa millet olacaği o.
    Cevapla
  • Emol 3 yıl önce Şikayet Et
    Vergiden bu para
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle