Fiat Egea’yı fiyatı ile geride bırakacak! Türkiye’nin en ucuz sıfır arabası yeni Dacia Spring!

Dacia Türkiye’nin ve Avrupa’nın en ucuz arabası ile piyasayı altı üst etmeye hazırlanıyor. Araç fiyatlarının hızla arttı bu dönemde otomotiv devinden Dacia Spring adında elektrikli bir model piyasaya sürülmeye hazırlanıyor. Aracın fiyatının ise an itibari ile Türkiye’nin en uygun fiyatlı sıfır aracı Fiat Egea’dan dahi uygun fiyatlı olması bekleniyor.

Fiat Egea’yı fiyatı ile geride bırakacak! Türkiye’nin en ucuz sıfır arabası yeni Dacia Spring!
Fiat Egea’yı fiyatı ile geride bırakacak! Türkiye’nin en ucuz sıfır arabası yeni Dacia Spring!
GİRİŞ 21.11.2020 00:24 GÜNCELLEME 21.11.2020 00:25
Bu Habere 80 Yorum Yapılmış

Dacia fiyatı ile Avrupa ve Türkiye’nin en uygun fiyatlı aracı olarak lanse ettiği Dacia Spring için kolları sıvadı. Bir zamanlar konsep olarak meraklıların beğenesine sunulan araç, şimdi ise fiyatı ile piyasaları alt üst etmeye hazırlanıyor. Hatta an itibari ile ülkemizde sıfır araç modelleri arasında en uygun fiyat etiketi ile satışa sunulan Fiat’ın Egea modelinden dahi daha uygun fiyata satışa sunulması bekleniyor. İşte 2021 model Dacia Spring özellikleri ve tüm detayları...

Hyundai'den 30 bin TL indirim fırsatı: 2020 Hyundai i10, i20, Elentra, Kona, Tucson fiyatları

2021 Dacia Sprig merak edilen özellikleri ve tüm detayları!

2021 DACİA SPRİG ÖZELLİKLERİ

Dacia'nın yeni elektrikli Spring modelinde fiyatından da anlayacağınız üzere pek fazla bir donanım bulundurmuyor. 3.5 inçlik dijital gösterge paneli sunan aracın geri kalan tüm sistemleri fiziksel olarak kontrol ediliyor. Lakin 7.0 inçlik dokunmatik bir bilgi eğlence sistemi ile birlikte Apple CarPlay ve Android Auto desteği araçta opsiyonel olarak sunuluyor.

 

Bunun yanı sıra araçta bazı yol tutuş ve kontrol sistemleri, acil durum fren sistemi gibi özellikleri barındırıyor.

DACİA SPRİG MOTOR VE PERFORMANS

Dacia Spring elektrikli motoru ile 44 bg güç ve 125 Nm tork üretebiliyor. 26.8 kWh'lık bir batarya kullanan araç kullanıcılarına 225 kilometre menzil sağlıyor. 30 kW'lık terminallerde bir saatten az sürede şarj edilebilen araç, azami 100 km hız yapabiliyor.

YORUMLAR 80
  • Hasan Tahsin Özgül 3 yıl önce Şikayet Et
    Devlet araçlardan yüksek vergiyi kaldırsın.Bilhassa iş araçları,makinalar,kamyon gibilerden.Devlet asıl vergiyi ana caddelerde işyeri,han,fabrika binası,otel gibi mülk sahibi olup kiraya verip ayda 50_100 binlerin üzerinde kira alıp,ayda10bin gösterenler dolar milyoneri olanlardan gerçek kiraların peşine malı polisi taksın,cadde cadde ilanlardan bile tespit edilir.Katbe kat vergi toplanır.Kiracı Esnafın üstünden stopajın kaldırılması gerekir.Mülk sahipleri vergiyi kiracılarayüklemişler.Bu haksızlık.
    Cevapla
  • Doğruyu söyleyen. 3 yıl önce Şikayet Et
    100000 TL kira veren esnaf yada dükkan sahibi sanki her ay askeri ücret kazanıyor gibi konuşuluyor. Onlar yada onlar gibilerin kılıfına uydurup kaçırdığı verginin haddi hesabı yok. Devletin esnaf yada kobilere sunduğu düşük faizli kredileri neredeyse hepsi gayrimenkul yada araç alımında kullanıyorlar. Terbiyesizlik Diz boyu.
    Cevapla
  • Yorgun Bir Adam 3 yıl önce Şikayet Et
    Yüzde yetmiş vergi diyorlar, bence yüzde yediyüz vergiyle milleti kandırıyorlar Türkiye'nin arabası diye, ve satışa sunulacak fiyat fahiş fiyatlarla 250 300 bin belki daha yüksek fiyat olacak, boşverin inanmayın ucuza filan yemezler. Millette paramı var, para ülkede sayılı İş adamlarında, millet zaten açlık ve borç ile hayatı devam ettirmeye çalışıyor.
    Cevapla
  • Dürüst adam 3 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar avrupada 17bin euroya 20 bin usd ye satılan araç burda nasıl daha ucuz olacak. yalan dolan. insanları kandırmayın.
    Cevapla
  • Gerizekali 3 yıl önce Şikayet Et
    Kardes burda fiyati 5600 euro dan başliyoçak bunu 9 a çarp
    Cevapla
  • İbo 3 yıl önce Şikayet Et
    Caddeler araba dolu park edecek yer yok benzin 7 TL 15 sene önce güllük gülistanlık tı keşke reis olmasaydı siz onu bırakın Reise bir şey olmasın sonra Türkiye in haline
    Cevapla
  • Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Saçmalama
    Cevapla
  • Hafıza kaybeden 3 yıl önce Şikayet Et
    15 sene önce her şey güllük gülistanlı miydi ???????????????????????
    Cevapla
  • Muhtar 3 yıl önce Şikayet Et
    Maddi kazancimiz risk altında, arabayı nasıl dusunucez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle