Makyajlı 2020 Seat Ateca Türkiye fiyatını açıkladı

Makyajlı 2020 Seat Ateca Türkiye fiyatını açıkladı. 1.5 litre EcoTSI motora sahip iki farklı donanım seviyesiyle alınabilen 2020 Seat Ateca fiyatı 369.000 TL'den başlıyor.

Makyajlı 2020 Seat Ateca Türkiye fiyatını açıkladı
Makyajlı 2020 Seat Ateca Türkiye fiyatını açıkladı
GİRİŞ 15.11.2020 13:46 GÜNCELLEME 15.11.2020 13:46
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

2016 yılındaki lansmanından bu yana Seat’ın en başarılı modellerinden biri haline gelen Ateca yenilendi. Türkiye’de FR ve XPerience olmak üzere iki farklı donanım seviyesinde satışa sunulan Ateca, 1.5 EcoTSI motor seçeneği ile Seat yetkili satıcılarında.

Haziran ayında tanıtılan makyajlı Ateca, markanın yeni nesil modellerinde kullanılan yüze kavuşan otomobilde hafifçe inceltilen LED farlar, altıgen panjur, daha dinamik duran tamponlar, yeni gövde rengi seçenekleri, farklı jant tasarımları, sahte egzoz çıkışlarına sahip arka tampon ve kısaltılan anten dikkat çekiyor.

İç mekanda yeni bir dijital gösterge paneli ve daha geniş dokunmatik ekrana kavuşan araçta mat renkli trim parçaları, yeni direksiyon simidi ve farklı döşemeler kullanılmış. Bu arada donanıma kablosuz Apple CarPlay ve Android Auto eklenmiş.

Aracın bazı fonksiyonlarını telefondan kumanda edebilmeyi sağlayan Seat Connect ve USB-C girişleri de yenilikler arasında. Yeni güvenlik donanımlarıysa öngörü yapabilen adaptif hız sabitleme sistemi, yan ve park yeri çıkış destekleriyle acil durum fren sistemi olarak sayılabilir.

Ateca, FR ve XPeriencedonanım seçenekleriyle sunuluyor. FR donanım seviyesi, yeni ızgara tasarımı, cosmo gri renginde ön ve arka tampon süslemeleri, sis lambası ızgarası, ayna kapakları, yan kaplamalar ve simüle egzozlar ile sportif görünüm sunuyor.

En yeni donanım seviyesi XPerience ise, araca daha fazla sağlamlık ve offroad karakteri katıyor. Siyah ön ve arka tampon eklerinin, çamurluk kaplamalarının, yan çıtaların ve metalik görünümlü ön ve arka süslemelerin eklenmesiyle otomobil daha dikkat çekici bir hal alıyor. 18 ve 19 inç arasında 9 farklı opsiyonel alüminyum alaşımlı jant seçenekleri ve yeni Kamuflaj Yeşili rengi de dahil 10 farklı dış renkten oluşan geniş renk yelpazesi ile yeni SEAT Ateca, yeni bir tarz sunuyor.

150 beygir güç, 250 Nm tork üretebilen, turbo beslemeye sahip, benzinli motorla donatılan Ateca'da 7 ileri vitesli, çift kavramalı, yarı otomatik şanzıman (DSG) kullanılmaya devam ediyor. Seat, makyajlı Ateca'nın her iki donanım seviyesinin de fiyatını 369.000 TL olarak belirlemiş.

YORUMLAR 40
  • Umk44 3 yıl önce Şikayet Et
    Halen sıfır araba alan varmı acaba
    Cevapla
  • derya 3 yıl önce Şikayet Et
    bayilerin kendilerine hayırlı olsun güle güle kullansınlar
    Cevapla
  • Asaf 3 yıl önce Şikayet Et
    Hatchbacj kasaya bubaileye gelmez diyen ayran gönüllüler ayni arabayib10 cm yuķselttiklerinde "ooooooooo" diyorlar. Lan araba ayni araba. Sadecr yüksek.
    Cevapla
  • Ozer 3 yıl önce Şikayet Et
    Bayiye gelir gelmez aldim gerçekten mükemmel bir araç ama halıda gitmiyor
    Cevapla
  • Kayserili 3 yıl önce Şikayet Et
    Yerli otomobil piyasaya çıkınca 150.000 lira olur diye bekleyenler avcunu yalar. euro o zaman 6 liraydı şu an 9 lira. otomobil piyasaya çıkınca kim bilir kaç lira olacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle