BMW 4 Serisi Coupe 3 farklı motor ile geldi

Borusan Otomotiv’in Türkiye Distribütörü olduğu BMW, 4 Serisi Coupe modelini, 1.6 litre, 2.0 litre ve 3.0 litre motor seçenekleriyle Türkiye'de satışa sundu. BMW 4 Serisi Coupe'nin fiyatı ise 722 bin 800 TL'den başlıyor.

BMW 4 Serisi Coupe 3 farklı motor ile geldi
BMW 4 Serisi Coupe 3 farklı motor ile geldi
GİRİŞ 03.10.2020 16:45 GÜNCELLEME 03.10.2020 16:45
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Alman otomotiv üreticisi BMW'nin 4 Serisi Coupe modeli Türkiye'de satışa sunuldu. Markanın yeni tasarım kimliği olan dikey böbrek ızgaraları ile dikkat çeken otomobil, Türkiye’de 170 beygir güç üreten 1.6 litre 420i benzinli, 258 beygir güç üreten 2.0 litre 430i benzinli motor seçenekleri ile 722 bin 800 TL'den başlayan fiyatlarla Kasım ayından itibaren satışa sunulacak.

 

BMW'nin Türkiye Distribütörü Borusan Otomotiv'den yapılan açıklamada, lansman döneminde 374 beygir güç üreten 3.0 litre Mild-Hybrid benzinli M Performance modeli M440i xDrive'ın da bayilerde yerini aldığı kaydedildi.

4 Serisi Coupe modeli 50:50 ağırlık dengesini tutturduğu, 21 mm aşağı çekilen ağırlık merkezi ve optimize edilen şasi teknolojisi ile sürüş özelliklerinin iyileştirildiği belirtildi.

 

Otomobilde, alüminyumdan üretilen çift eklemli ve yaylı bağlantılı ön aks ile beş kollu arka aksın kullanıldığı da verilen bilgiler arasında.

4 Serisi Coupé’nin iç tasarımı 3 Serisi'nden benzerlikler taşırken, kabinde sürücü odaklı tasarım dili dikkat çekiyor. Otomobilin kabininde, 10.25 inç’lik bilgi-eğlence ekranının yanında, dijital 12.3 inçlik gösterge paneli de yer alıyor. Opsiyonel olarak sunulan yeni nesil Head-Up Display'in ise yüzde 70 daha geniş projeksiyon yüzeyi sunduğu belirtildi.

4 Serisi Coupe’de Profesyonel Sürüş Asistanı, Direksiyon ve Şerit Kontrol Asistanı, Şerit Değiştirme ve Acil Durum Durdurma Asistanı ile Şeritte Tutma Asistanı gibi donanımlar da sunuluyor.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 10
  • Suat 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu sadece türkiye fiat ı bu araç turkiye ye gelecek bu aracı galeriler alacak sıfır diye üzerine en az 100 bin koyup satacak
    Cevapla
  • ZAFER58 3 yıl önce Şikayet Et
    inşallah yerli oto bu fiyatlardan satışa çıkmaz yoksa zengin kesim hariç kimse almaz
    Cevapla
  • emrew 3 yıl önce Şikayet Et
    zenginler alsın bize ne ya bakmıyorum bile .
    Cevapla
  • Osmanlı1453 3 yıl önce Şikayet Et
    Zenginlere göre bu fiyatlar. Üretime geçsekde aynısını ve dahada iyisini biz yapabilsek. Allah nasip etsin ülkemize!
    Cevapla
  • Gerçekçi 3 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemizde üretilse gerçekten ucuz olup alabileceğinize inanıyor musunuz.Allah herkese sizdeki umuttan versin diyorum sadece.Ha birde unutmadın akıl fikir versin inşallah
    Cevapla
  • ömer klc 3 yıl önce Şikayet Et
    iş gibi birde fiyat söylüyorsunuz. oto fiyatları imkansızdı şimdi hayal oldu. Acaba diyorum yerli otomobili ucuz göstermek için (tahmini 800 900bin tl) kasıtlı bir şekilde vergiler artırıldı die bie tezim var ne derseniz arkadaşlar . böyle giderse yerli otoçin milyon konuşacağız
    Cevapla
  • Ercan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu araba zaten Almanya da nerdeyse türkiye fiyatiyla ayni, ne maksat ne fitnelik ariyorsun gardasim..nasil bir beyinmis, her türlü fitne fesatliga calisiyorpes yahu...bilmeden konusuyorsunuz..
    Cevapla
  • Real Mardinli 3 yıl önce Şikayet Et
    Bravo güzel tesbit aynen öyle
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle