Volkswagen ID.4'ün kabin görselleri sızdırıldı

Dieselgate skandalından beri gözlerini elektrikli otomobillere çeviren Volkswagen'in ilk elektrikli SUV'si ID.4 olacak. Merakla beklenen model hakkında ortada pek fazla bilgi olmasa da Alman üretici, aracın kabinine dair ilk görüntüleri yayınladı.

Volkswagen ID.4'ün kabin görselleri sızdırıldı
Volkswagen ID.4'ün kabin görselleri sızdırıldı
GİRİŞ 07.09.2020 15:14 GÜNCELLEME 07.09.2020 15:14
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Volkswagen, 23 Eylül’de resmi olarak tanıtmayı planladığı ID.4 elektrikli SUV’un iç mekanına ilişkin görseller paylaştı. Volkswagen ID.4 ve onun küçük kardeşi ID.3 hatchback’in kabin tasarımları birbirine fazlasıyla benziyor.

Volkswagen, ID.4'ün kabinini "modern ve konforlu bir salon" olarak tanımlıyor. Oldukça geniş bir yaşam alanı sunacak aracın dış tasarımı da oldukça sade görünecek. Wolfsburglu üretici, aracın kabinindeki döşemeleri de tamamen geri dönüştürülen materyallerden üretecek.

MEB platformunun sunduğu rahatlık ve ön kısımda bir motorun bulunmuyor oluşu Volkswagen ID.4'ün kabin hacminin oldukça geniş olmasını sağlayacak.

Bununla birlikte aracın koltuklar dik konumda 543 litrelik bagaj hacmi sunacağını da belirtelim. ID.4'ün üretimine resmen başlayan Volkswagen, ürünü ülkemizde de satışa sunacak.

YORUMLAR 1
  • Anonym 3 yıl önce Şikayet Et
    İçi Yeni Corollaya benziyor
    Cevapla