Dacia Sandero, Stepway ve Logan modelleri yenileniyor

Dacia; Sandero, Sandero Stepway ve Logan’ın üçüncü nesillerini tanıtmaya hazırlanıyor. Tamamen yenilenen Yeni Sandero, Yeni Sandero Stepway ve Yeni Logan 29 Eylül 2020’de tüm detaylarıyla gün yüzüne çıkacak.

Dacia Sandero, Stepway ve Logan modelleri yenileniyor
Dacia Sandero, Stepway ve Logan modelleri yenileniyor
GİRİŞ 07.09.2020 12:06 GÜNCELLEME 07.09.2020 12:15
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Logan ile tek bir modelden başlayan ve bugün kalabalık bir ürün gamına ulaşan Dacia'nın Sandero modeli, 2017’den bugüne Avrupa’nın en çok satan perakende modeli olmayı başardı.

 

ÇAĞDAŞ VE DİNAMİK ÇİZGİLER

Belirgin hatları ve dizayn detaylarıyla Yeni Sandero, daha güçlü bir karakter ve sağlamlığa vurgu yapan tasarımıyla yola çıkmaya hazırlanıyor. Otomobil, bir önceki nesle göre daha eğimli ön camı ve alçak tavanı ile daha akıcı bir görünüme sahip. Yerden yüksekliği artmasına rağmen Yeni Sandero, daha geniş kanallar ve tekerlek yapısı sayesinde daha alçak izlenimi veriyor.

 

Yeni Sandero Stepway ise, Dacia ürün gamının çok yönlü modeli olarak öne çıkıyor. Yeni Sandero Stepway, SUV DNA’sı vurgulanan ve macerayı çağrıştıran tasarımı ile Yeni Sandero’dan farklılaşıyor. Daha belirgin hatlara sahip kaput, ızgara altındaki krom Stepway logosu sis farlarının üzerindeki eğimli yapı, modeli fark edilir kılıyor.

Tamamen yeniden tasarlanan Yeni Logan bir önceki nesle göre biraz daha uzun. Otomobilin dinamik çizgisine; akıcı tavan çizgisi ve yüzeyi daraltılmış yan camlar katkıda bulunuyor. Y formundaki farlar, gövdenin hatlarıyla uyumlu jantlar, daha şık tasarıma sahip kapı kolu gibi ayrıntılar Yeni Sandero ile benzerlik taşıyor.

Y FORMUNDA YEPYENİ IŞIK İMZASI

Y biçimindeki ön ve arka farlar, Dacia’nın yeni ışık imzasını oluşturuyor. Üçüncü nesle daha güçlü bir kimlik kazandıran bu imza, modellerin daha geniş görünmesini sağlıyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • MHRRM_AVCI 3 yıl önce Şikayet Et
    Dacia ogrendi bu isi darısı başımıza...
    Cevapla