Ferrari Roma Türkiye'ye gelmeden satıldı

Ferrari’nin yeni coupe modeli Roma, Eylül ayında Türkiye yollarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Modelden bu yıl Türkiye’ye sadece iki adet kota ayrılırken, iki otomobilin de henüz Türkiye’ye gelmeden alıcı bulduğu bildirildi. Roma’nın Türkiye satış fiyatı ise 3 milyon 981 bin TL olarak açıklandı.

GİRİŞ 10.08.2020 17:02 GÜNCELLEME 10.08.2020 17:33
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İtalyan spor otomobil üreticisi Ferrari’nin yeni V8 motorlu coupe modeli Roma, Eylül ayında Türkiye yollarına çıkmaya hazırlanıyor.

 

Kendine özgü tasarımıyla ve Nuova Dolce Vita (yeni tatlı hayat) konseptiyle hayata geçen ve adını İtalya’nın başkenti Roma’dan alan modelden 2020 yılı içerisinde Türkiye’ye iki adet gelmesi planlanıyordu.

 

Yapılan açıklamaya göre, Eylül ayında Türkiye’ye gelecek iki adet Ferrari Roma’nın ikisinin de henüz Türkiye’ye gelmeden satıldığı kaydedildi.

1950 ve 1960’ların Roma’sını karakterize eden Ferrari Roma'nın, önde konumlanan turbo beslemeli V8 motorunun 7500 d/d’da 620 beygir güç ürettiği belirtildi.

Gücünü sekiz kademeli çift kavramalı otomatik şanzımanla tekerleklere ileten Roma'nın 100 km/s’ye 3.4 saniyede ulaştığı bilgisi verilirken, Roma’nın Türkiye satış fiyatının ise 3 milyon 981 bin TL olduğu açıklandı.

YORUMLAR 5
  • Aslan 3 yıl önce Şikayet Et
    Tüh ne yapsak )
    Cevapla
  • ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    eminim peugeotun yeni konseptide çok ilgi görecektir
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    TÜH be tam alacaktimki satılmış
    Cevapla
  • Arabanın Sahibi 3 yıl önce Şikayet Et
    Uzulme dostum bu kadar.Bir tur veririm.
    Cevapla
  • Ruhi 3 yıl önce Şikayet Et
    Materyal, insanların ruhunu satın alıyor.
    Cevapla