Ford Otosan üretime ara verecek

Ford Otosan yıllık izin dolayısıyla fabrikalarında Temmuz ayı sonundan Ağustos ayı ortasına kadar üretime ara verileceğini duyurdu

Ford Otosan üretime ara verecek
Ford Otosan üretime ara verecek
GİRİŞ 16.07.2020 13:51 GÜNCELLEME 16.07.2020 16:05
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Şirketten Salı akşamı KAP'a yapılan açıklamada Gölcük fabrikasında 30 Temmuz-15 Ağustos tarihleri arasında, Yeniköy ve Eskişehir fabrikalarında da 30 Temmuz-13 Ağustos tarihleri arasında üretime ara verileceği kaydedildi.

 

 

KAYNAK: REUTERS
YORUMLAR 10
  • Ekonomi 3 yıl önce Şikayet Et
    Sıfır arabalar piyasaya çıkınca ikinci eller ucuzlayacak diyenlere buradan tavsiyem var Ekim demeden arabanızı alın koyun kenara. Gelecek olan sıfırların fiyatını görseniz aklınız gider demedi demeyin. Yeniler gelince ikinci el yine fiyat darbesi yapacak haberiniz olsun. İkinci el Bi araç 200 bin lira iken adam sıfırı sana 250 bine verecek hali yokya elin adamı nasıl olsa talep var diye koyacak farkını. Ötv hayali kuranlara güzel Bi tavsiyem var havalar sıcak bol soğuk su için.
    Cevapla
  • Betmen 3 yıl önce Şikayet Et
    Fabrikaya gelen iş başvurularinda uretim bandi işci icin muhendislerin basvurdugunu görmek cok üzücü
    Cevapla
  • Mecajde 3 yıl önce Şikayet Et
    Mallesef honda gecek yil kapatiyor ,ford olacagi da aynı çunku kimse araba alamiyor ekonomimiz gitgide kötuye gidiyor ,kimse iyi demesin
    Cevapla
  • Ömer 3 yıl önce Şikayet Et
    Millet sıfır araba yok diye ikinci ele akın ediyor.İkinci el fiyatları ikiye katlandı.Sen araba alamamaktan bahsediyorsun.Büyük fabrikalar yılın belli bir zamanı bütün işçilere aynı anda izin kullandırtır ki üretim aksamasın.Ya haberi okumadın ya da homoseksüel fetö tarikatine üyesin.
    Cevapla
  • Dadaloglu 3 yıl önce Şikayet Et
    Yıllık izin
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Beğenmiyorsanız çıkarsınız, adamların arkasından konuşmayın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle