Yeni Ford Puma Türkiye'de! Fiyatı açıklandı

Ford'un Crossover segmentindeki yeni modeli Ford Puma Türkiye'ye geldi. Yenilikçi özellikleri ve tasarımıyla dikkat çeken Ford Puma'nın Türkiye fiyatı da açıklandı.

Yeni Ford Puma Türkiye'de! Fiyatı açıklandı
Yeni Ford Puma Türkiye'de! Fiyatı açıklandı
GİRİŞ 15.07.2020 01:01 GÜNCELLEME 15.07.2020 01:01
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Türkiye'de 'Style' ve 'ST-Line' donanımları ile satışa sunulan Yeni Ford Puma, ‘Style’ donanımda 1.0lt EcoBoost 95PS PS Benzinli 6 ileri manuel ve 1.0L Ecoboost 125PS 7 ileri otomatik seçenekleri ile satışa çıkıyor.

Ford Puma, sürüş keyfinizi ve güvenliğinizi artırmak için tasarlanmış pek çok yenilikçi özelliğe sahip.

‘ST-Line’ donanımda ise 1.0L EcoBoost Hibrit 155PS 6 ileri manuel seçeneği ürün gamına ekleniyor.

 

Yeni Puma’da 456 litrelik bir bagaj hacmi bulunuyor.

EcoBoost Hibrit teknolojisinde küçük hacimli benzinli motoru elektromotor destekliyor. Puma’nın 1,0 litre EcoBoost benzinli motoruna kayışla bağlanan 11,5 kW gücünde entegre bir marş/jeneratörü (BISG) devreye giriyor. İlave torkun katkısıyla 155 PS’lik versiyon 5,6 lt/100 km* yakıt tüketimine ve 127 gr/km CO2 emisyon salım değerine ulaşıyor.

Ford Puma 12.3 Dijital gösterge ekranı

125 PS gücündeki 1.0-litre EcoBoost benzinli motor WLTP normuna göre 138 gr/km CO2 emisyon ve 6,1 lt/100 km yakıt tüketimi (NEDC normuna göre 110 gr/km ve 4,95 lt/100 km) değerlerine sahip. Bu motor ayrıca yedi kademeli çift kavramalı otomatik şanzımanla da kombine edilebiliyor.

Daha çevreci hibrit elektrikli araçların tercih edildiği dönemde, Ford Puma da bu yönde tercihte bulundu

Hem 1.0-litre EcoBoost hem de EcoBoost Hibrit motorlarda endüstride bir ilk olan Ford’un üç silindirli motorda silindir kapatma özelliği bulunuyor. Bu özellik güç gereksiniminin olmadığı durumlarda üç silindirden birini sadece 14 milisaniyede kapatıyor veya tekrar devreye sokabiliyor.



FORD PUMA'NIN TÜRKİYE FİYATI DA AÇIKLANDI

Yeni Ford Puma, 192.500 TL’den başlayan tavsiye edilen anahtar teslim satış fiyatıyla satışa sunuldu.

 


Yeni Ford Puma - İç mekan

YORUMLAR 30
  • Murat76 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu millet en iyi arabalara binmeyi hakediyor. ÖTV düzenlemesi yapılmalı. Araç almak lüks ihtiyaç değil. Keyfi 3 -5 arabası olana ek vergi uygulanabilir. Bir çok fabrikatör vergi vermemek, gider göstermek için sürekli bir seyler yapıyor, inşaat yapıyor gösterip vergi kaçırıyor. Biz devlet memurları ise gelirimiz belli olduğu için hem kuruşu kuruşuna vergi veriyoruz hem de insanlarla muhatap olduğumuz için bazi densizlerin benim verdiğim vergilerle maaş alıyorsun sözlerine maruz kalıyoruz. Belli bir ücret seviyesine kadar vergi alınmamalı, arabadaki yüksek vergilere mutlaka düzenleme yapılmalı
    Cevapla
  • nuri 3 yıl önce Şikayet Et
    Yaa. Biz Anca Bakar Kalırız Öyle yoksa almak istesek şıp diye alabiliriz 200 bin nedir ki yani, ama kuş serisini sevdiğimiz için biniyoruz hastasıyız o yüzden.
    Cevapla
  • Dağ Aslanı 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu arabayı almak için puma gibi olmak lazım.
    Cevapla
  • İnanılmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Vay be ufacık fort 1000 motor 200 bin lira. Neler oluyorua
    Cevapla
  • haydar 3 yıl önce Şikayet Et
    Senin benim alamayacağım arabalar.Alanlarada ya babadan ya da dededen bişiler kalmıştır.Biz hiç harcamadan biriktirsek4 yılda ancak ulaşıyorum bu arabaya.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle