Jaguar Land Rover da koronavirüs salgınından etkilenen markalar arasında. Yeni ürün planlamalarında bazı modellerin fişini çekmeye hazırlanan marka, yeni nesil Range Rover ile birlikte tekrar ayağa kalkmayı planlıyor. Henüz hakkında hiçbir şey bilmediğimiz bu model, Shijie Yu isimli tasarımcının yetenekleri ile dijital ortamda vücut bulmuş.

Tasarımın oldukça modern olduğunu lüks SUV modelinin ilk bakışta Range Rover olduğu anlaşılabiliyor. Aracın dizaynı, yapısı ve C ile D sütunları direkt olarak kendisini ele veriyor. Bu geleneksel tasarım dili ise geleceğin lüks SUV'lerine ait dokunuşlar ile birleştirilmiş. Örneğin bu tasarım "suicide" olarak adlandırılan kapı tasarımlarına ve çarpıcı bir ön ızgara teknolojisine sahip.

Modern dokunuşlar kabin içerisinde artarak devam ediyor. Genel anlamda ferah ve konforlu hissettiren yaşam alanında pek çok akıllı çözüm bulunuyor. Ön koltuğun hemen arkasında ayakkabı saklamak için ufak bir bölge bulunurken, ön kol dayama bölgesinin altında da kravat ve saat koyulabilecek bir alan dikkat çekiyor. Aynı zamanda bagajın hemen altında bulunan sürgülü kısım, kıyafetler ve takım elbiseler için tasarlanmış.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • yasin 31.07.2020 13:08
    yine almamın imkansız olduğu bir aracın tasarımını merakla izledim
  • Osman 14.07.2020 23:05
    Görselden ibaret içi boş teneke range roverlar motorunda sıkıntı var diyo herkes
  • Hamdi 14.07.2020 21:17
    İhalecilere gün doğdu
  • Çınar 13.07.2020 21:22
    34 jr 0117 plakalı range rover sport aracım 3 kere motor değişimi oldu.Eger motor ile bir gelişme yapmadı iseler başınıza bela alısınız