2021 Porsche Taycan Cross Turismo'nun görselleri sızdırıldı

Alman otomobil üreticisi Porsche'nin ikinci tamamen elektrikli otomobili 2021 Taycan Cross Turismo moddelini geliştirmenin sonuna yaklaşıyor. 2020 yılının sonuna doğru tanıtılması beklenen modelin casus görüntüleri ortaya çıktı.

2021 Porsche Taycan Cross Turismo'nun görselleri sızdırıldı
2021 Porsche Taycan Cross Turismo'nun görselleri sızdırıldı
GİRİŞ 23.06.2020 12:34 GÜNCELLEME 23.06.2020 12:48
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yeni casus çekimlerinde görülen modelde, 2021 Taycan Cross Turismo'nun satışa çıktığında normal Taycan tarafından kurulan tasarım tarzından çok fazla sapmayacağını ortaya koyuyor.

 

Neredeyse SUV benzeri unsurlara işaret eden Taycan Panamera Sport Turismo tarafından desteklenen Panamera serisinin doğrudan aynı aileden olduğunu hissettirecek.

 

B sütunlarından, tavan çizgisi, Panamera Sport Turismo'daki gibi otomobilin tam uzunluğunu uzatılmış. Bunun amacı arka koltukta oturan yolcular için baş mesafesini önemli ölçüde arttırmaktır.

Cross Turismo, Porsche'nin elektrikli araç pazarına yönelik iddialı bir adımı olacak. Macan modelide ileride Taycan ile aynı izleri taşıyarak elektrikli bir motora sahip olması bekleniyor. Porsche’nin SUV modeli Cayenne’nin ise 2022 yılından itibaren tamamen elektrikli motora sahip olması söylenenler arasında.

YORUMLAR 1
  • cem 3 yıl önce Şikayet Et
    bir tık peugeot rczye benzettim ben spor duruyor yani :D
    Cevapla