Düşük faizler ikinci el araçlara can suyu olacak!

Kamu bankalarının açıkladığı kredi destek paketleri özellikle ikinci el otomobil alacaklar için finansman sorunlarına büyük bir çözüm olacak.

Düşük faizler ikinci el araçlara can suyu olacak!
Düşük faizler ikinci el araçlara can suyu olacak!
GİRİŞ 08.06.2020 12:26 GÜNCELLEME 09.06.2020 00:01
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Otomerkezi'in CEO'su Muhammed Ali Karakaş, "Sektörü canlandırmak adına devletimizin attığı bu adım için minnettarız. Pandemi döneminde yüzde 90'a kadar duraksayan satışlar, yeni kredi paketlerinin duyurulması ve şehirler arası seyahat yasaklarının kalkmasının da etkisiyle gözle görülür şekilde arttı." dedi.

 

Otomerkezi CEO’su Muhammed Ali Karakaş

Yüksek kredi tutarı ve 6 ay ödemesiz dönem, 60 ay vade ve düşük faiz ile çok cazip bir ödeme planı oluşturulduğuna ve ikinci el otomobil alacaklar için çok iyi bir fırsat olduğuna dikkat çeken Karakaş ''Pandemi dönemindeki yaraları sarmak adına, sektörü canlandırmak için devletimizin attığı bu adıma minettarız. Özellikle toplu taşıma kullanmaktan çekinen ve bir otomobil satın almayı ya da otomobilini değiştirmeyi düşünenler için çok iyi bir zemin oluştu.

 

Fırsat bu fırsat diyorum. Yeni kredi kampanyası ve şehirler arası seyahat yasağının kalkması ile 1 hafta içinde bayilerimizde gözle görülür bir yoğunluk yaşandı. Bu süreçte Otomerkezi olarak satışlarımız sadece 3 gün içinde, Nisan ayının tamamında yaptığımız satış adetlerini yakaladı.'' dedi.

YORUMLAR 2
  • Adam 3 yıl önce Şikayet Et
    İyide şu fiyat yükselten fırsatçılarada geçit vermeyin
    Cevapla
  • Hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    Hanı patlamıştı satışlar?
    Cevapla