2020 Toyota Corolla HB'nin fiyatları belli oldu!

Yeni Toyota Corolla Hatchback tanıtımından sonra fiyat listesi belli oldu. 2020 Toyota Corolla Hatchback lansmanında benzinli 1.2 Turbo Dream Multidirive S modelinin fiyatı 157.900 olarak tanıtıldı.

GİRİŞ 26.02.2020 12:57 GÜNCELLEME 28.02.2020 17:18
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Dünyanın en çok satın alınan otomobilleri arasında olan Corolla'nın Hatchback versiyonu Haber7'nin de katıldığı lansmanla tanıtıldı ve Türkiye'de satışa çıktı.

Tam bir yıl önce satışa sunulan Toyota Corolla sedan modelinin devamı olarak artık Auris adı değil Corolla HB adı ile kullanıcılarla buluşacak.

 

2020 Toyota Corolla HB fiyatı ne kadar?

Toyota Corolla 12 nesilde dünyada bugüne kadar 47 milyona yaklaşan satış rakamına ulaştı. Türkiye yollarındaki Corolla sayısı da 450 bine yaklaştı.

 

2020 Toyota Corolla sedan geçen yıl 14 Şubat itibariyle hurda desteği hariç 103 bin TL‘den satışa sunulmuştu. Yeni Corolla HB ise 26 Şubat itibariyle lansmana özel 157.900 TL fiyat etiketi ile satışa çıkıyor.

Yeni Corolla HB tanıtım toplantısını Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış CEO’su Ali Haydar Bozkurt yaptı.

Toyota 2020 Corolla HB modelinde ön tasarım Corolla Sedan dan biraz daha farklı. Sedanda ön tamponun iki ucunda yer alan sportif araçların hava girişlerini çağrıştıran bölüm HB modelde yer almıyor.

Auris’in yerini alan 2020 Toyota Corolla HB, 1.2 lt benzinli ve 1.8 lt hibrit motorlarla satılacak. Benzinli model Multidrive otomatik şanzımanla, hibrit versiyon ise e-CVT otomatik şanzımanla alınabilecek.

 Hibrit modelin sürüş modunu ayarlayabileceğiniz bir düğme bulunuyor. Eko, Normal ve Sport modlarını seçebiliyorsunuz.

YORUMLAR 14
  • Kadir 4 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl bir saçmalıktır. Hiç bir ülkede HB araç sedan araçtan pahalı değil bizim ülkemizde HB tutuyor diye HB daha pahalı bunlar iyice şaşırmış..
    Cevapla
  • Mülhem 4 yıl önce Şikayet Et
    Almayın kardeşim. sonunda bir teknolojik teneke. 30 sene sonra bir hurda. ancak bir ömür boyu kazanılacak para istiuyorlar. Avrupada bu araba 23 bin euro diye duymuştum. Biz avrupadan daha mı zenginiz ki avrupa fiyatının tam altı katı daha pahalı bize satmaya kalkıyorlar. Ehli dünya malını ucuza vermez. Biz de bu ülkelere mallarınmızı pahalıya vermeliyiz.
    Cevapla
  • ttfvol 4 yıl önce Şikayet Et
    bi araştır bakalım neden pahalı...
    Cevapla
  • xxl 4 yıl önce Şikayet Et
    burdada aynıya geliyor vergiler fark atıyor.
    Cevapla
  • Bade 4 yıl önce Şikayet Et
    Alan tipler olur her halde.
    Cevapla
  • sülo 4 yıl önce Şikayet Et
    bu fiyata megane dizel alırım hemde megane nin tipi daha güzel....
    Cevapla
  • bero 4 yıl önce Şikayet Et
    dalgamı bu fiyat?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle