Audi 2020 e-Tron modelinde üretimi durdurdu!

Audi'nin Avrupa'da başarıdan başarıya koşan elektrikli modeli 2020 e-Tron'un batarya sorunları yaşadığı ortaya çıktı. Firmanın, bir süredir tedarik edemediği bataryalar sebebiyle popüler modelin üretimine ara verdiği ortaya çıktı.

Audi 2020 e-Tron modelinde üretimi durdurdu!
Audi 2020 e-Tron modelinde üretimi durdurdu!
GİRİŞ 25.02.2020 10:15 GÜNCELLEME 25.02.2020 12:04

Bloomberg'in haberine göre otomobil devi Audi 2020 e-Tron modelini, geçtiğimiz Perşembe gününden beri üretimi durdurmuş durumda. Alman devi Audi, durumun "corona virüsünden" kaynaklanmadığını ifade eden açıklamalar yapmış olsa da tedarik zincirinin virüsten etkilendiği söyleniyor. Öte yandan firmanın birkaç gün içerisinde üretime devam etmesi bekleniyor.

 

Audi e-Tron

Bildiğiniz üzere corona virüsü salgını otomotiv endüstrisini derinden etkilemiş durumda. Pek çok üreticinin zarar gören tedarik zincirleri; bazı tesislerin kapatılmasına yol açarken, kimilerinin üretimi durdurduğu biliniyor.

 

Audi e- Tron

Hatırlarsanız geçtiğimiz aylarda Audi 1644 adet 2020 e-Tron modelini geri çağırma kararı da almıştı. Araçların kendiliğinden alev almasına sebep olabilecek bir sorun olduğunu ifade eden firma yetkilileri, bu modellerin sorunsuz şekilde sahiplerine iade edildiğini de doğrulamıştı.

Audi e-Tron