Dünya devinin CEO'sundan yerli otomobil yorumu: Bizi gururlandırdı

Tanıtıldığı andan itibaren başta ülkemiz olmak üzere dünyada büyük yankı uyandıran Türkiye'nin Otomobili tasarımı ve teknolojik özellikleriyle büyük beğeni toplamıştı. TOGG dahil Ferrari, BMW, Alfa Romeo, Rolls Royce ve Cadillac başta olmak üzere birçok prestijli markanın tasarımında büyük rol oynayan Pininfarina'nın CEO'su Türkiye'nin girişimiyle ilgili övgü dolu açıklamalar yaptı.

Dünya devinin CEO'sundan yerli otomobil yorumu: Bizi gururlandırdı
Dünya devinin CEO'sundan yerli otomobil yorumu: Bizi gururlandırdı
GİRİŞ 25.02.2020 01:03 GÜNCELLEME 25.02.2020 09:11
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Aralık ayı sonunda Başkan Erdoğan'ın katılımıyla görücüye çıkan Türkiye'nin ilk yerli elektrikli otomobili büyük beğeni toplamıştı. Otomobilin tasarımında ise ünlü İtalyan tasarım evi Pininfarina’nın imzası var. Pininfarina şirketinin CEO’su ile şirketin başkanı Silvio Petro Angor, yerli otomobille ilgili NTV'ye açıklama yaptı. Silvio Petro Angor, ''Türkiye'nin bu macerasına katkıda bulunmak bizi çok gururlandırdı'' dedi.

Türkiye'nin otomobili, TOGG

'FANTASTİK BİR MACERA'

TOGG ile ortaklığın büyük bir başarıya ulaştığını belirten Silvio Petro Angor, ''Büyük bir ayrıcalık, büyük bir onur bizim için. Tasarımıyla bu fantastik maceraya katkıda bulunmak bizi gururla doldurdu. İnanılmaz insanlarla çalışma fırsatı bulduk. TOGG ekibi heyecan verici. Ekibin CEO'su Gürcan Karakaş olağanüstü bir insan. İlişkilerimiz dostluğa dönüşüyor. Yeni müşterilerle çalışmaya başladığınızda gelecekteki macerası nasıl olacak, bunu anlamaya çalışırsınız. Biz her zaman sadece birkaç yıllık şirketlerle değil, çok uzun süre kalıp bir şeyler yapmaya çalışan şirketlerle çalışmayı önemsiyoruz. Bizim çizgimiz TOGG'un stratejisiyle birbirini tamamlıyor. Bu nedenle bu ortaklı büyük bir başarıya ulaştı.'' ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin otomobili, TOGG

 

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 21
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Cekemeyenlere Anten bedava
    Cevapla
  • İzmir Kadir 4 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah çok gurur verici emeği geçen herkese teşekkür ederim Allah yolumuzu açık etsin İnşaallah büyük Türkiye için yola devam Reis Başka yok İtalya tasarlasın ne oldu. Sana birşey oldu. Sonuç Türk yapımı siz netice bakın Türkiye Vv biniyorsun demiyorsun Almanya en büyük düşman bunun gibi binlercesi fransa aynı zorununa mı gitti Türkiye süper araba yaptı. Türkiye katkı ekonomikattığı büyüme iş imkanı olucak diye Türkiye temsil edecek diye piyasa çıksın piyasa kavuracak siz o zaman görün
    Cevapla
  • YUKO 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah Alllah Allah
    Cevapla
  • agah 4 yıl önce Şikayet Et
    Aylarca yerli mühendislerimiz İtalyan tasarımına bakmış, ama bizimkiler tasarladı diye yankı uyandırıldı meğer Marka Pininfarina.. Yahu yapın da bir şey yapın. yalanı bırakın
    Cevapla
  • Vyscmgz 4 yıl önce Şikayet Et
    Yahu az biraz marka yaratmaya ilgili bilgin olsun sonra konuş.
    Cevapla
  • Şaban 4 yıl önce Şikayet Et
    Apple Amerikan firması, tasarımcısı ingiliz Jony Ive. Wolkswagen alman markası tasarımcısı Türk Murat Günak,.. böyle gidiyor liste. Biraz araştırın okuyun yaw. Elinizin altında internet var. Muhalefet olmak için kimi örnek alıyorsunuz?
    Cevapla
  • 1299 4 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar en azından otomobil üreteceğiz diye uğraşıyor. Ya siz? 90 senede camileri ahıra çevirmekten, heykel yapmaktan başka icraatınız var mı?
    Cevapla
  • vatan sevdalısı 4 yıl önce Şikayet Et
    vırvırda vırvır zzzzzzzz boş lonuşma çiz o zaman dünya standartlarında bir araba projesi bu büyük firmalar ile çalışacaksın ki kimse olumsuz bir şey söylemesine fırsat bırakmayacaksın para güç bunu gösteriyor çıkıp deselerdi bize geldiler biz kabul etmedik başarılı olacaklarına da inanmadık türk malı ne bekleyebilirsiniz dese daha mı iyi olacak bu konuşmalar bile senin pazarını büyütüyor.
    Cevapla
  • birisi 4 yıl önce Şikayet Et
    hazımsız
    Cevapla
  • Recep arda 4 yıl önce Şikayet Et
    Akıl izan az. Yahu adamlar dünyanın en önemli tasarım evi. Saçmalamayı bırakın artık. Bir ürünün fikri sınai hakkı sendeyse istersen eski molara yaptır o senindir. Ferrari bilmiyor audisi bmwsi bilmiyor sen biliyorsun bir tek. Bu kadar cahillikle yinede iyi ayaktayız vallahi pes doğrusu ya.
    Cevapla
  • Ankaa 4 yıl önce Şikayet Et
    Yollarda gördükçe gurur duyuyoruz,insan bazan diyo ki neden uzay mekiği yapmadikki
    Cevapla
  • Şarlot 4 yıl önce Şikayet Et
    Sen ne yaptın ona bak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle