2020 Range Rover Evoque'un Türkiye fiyatı açıklandı

İngiliz SUV üreticisi Land Rover'ın kompakt sınıfta özellikle tasarımı ve off road kabiliyetiyle fark yaratan modeli Evoque yenilendi! 2020 Rang Rover Evouqe 8 Şubat tarihinden itibaren Türkiye'de satışa sunuldu. Rang Rover'ın 2020 Evoque modelinin Türkiye'deki başlangıç fiyatı ise 701.259 TL.

2020 Range Rover Evoque'un Türkiye fiyatı açıklandı
2020 Range Rover Evoque'un Türkiye fiyatı açıklandı
GİRİŞ 09.02.2020 15:00 GÜNCELLEME 09.02.2020 15:00
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Bugüne kadar 772 binden fazla global satış rakamına ve sayısız ödüle sahip olan Yeni Range Rover Evoque, Türkiye'de 2.0 litre 150 hp ve 2.0 litre 180 hp'lik dizel motor seçenekleriyle satışa sunuldu.2020 Range Rover Evoque modelinin en baz donanımlı satış fiyatı ise 701 bin 259 TL.

 

2020 Range Rover Evoque’un en dikkat çeken detaylarından biri yüzde 85 oranında geri dönüştürülebilir malzemelerden üretilmiş olması.

 

Range Rover Evoque’un en yeni versiyonunu dışarıdan gördüğünüzde aracın keskin ve kaslı tasarımının biraz daha yumuşatılmış olduğunu hemen fark ediyorsunuz. Farları, çamurlukları, stopları ve tavan çizgisi bu yumuşatma operasyonundan nasibine düşeni en fazla alan bölgeler.

Ayrıca otomobil, aynı zamanda içeriye gömülen kapı kolları, “R-Dynamic” dış tasarım seçeneği, sportif vites tasarımı ve elektrikli açılır panoramik cam tavanıyla yeni tasarım dilini gözler önüne seriyor.

Yeni Range Rover Evoque’da R-Dynamic dış tasarım seçeneğiyle birlikte sunulan bronz renkli parçalar ön tampon hava girişlerinde, kaput üzerinde, yan ayna altlarında ve egzoz çıkışlarında bulunuyor. Model için sunulan 10 farklı renk seçeneğinin yanı sıra ilk defa 2020 model Range Rover Evoque'a özel olarak otomobil severlerin beğenisine çıkan Seoul Pearl Silver renk seçeneği de otomobili özel kılan yenilikler arasında yerini alıyor.

SEGMENTİNİN EN GÜVENLİLERİNDEN

2019'da Dünyada Yılın Kadın Otomobili (WWCOTY) yarışmasında En İyi SUV/Crossover seçilen Range Rover Evoque ayrıca Euro NCAP'in gerçekleştirdiği çarpışma testlerinden aldığı 5 yıldızla, segmentinin en güvenli premium kompakt SUV'larından biri olduğunu kanıtladı.

Yetişkin yolcu güvenliği konusunda 100 üzerinden 94 puan alarak Land Rover tarihinde bugüne kadar ulaşılan en yüksek puana erişen Yeni Range Rover Evoque, arka koltuktaki çocuk yolcu güvenliğinden aldığı 87 puanla çarpışma testlerinden başarıyla geçti.

Land Rover'ın yeni Premium Transverse Yapısı üzerinde geliştirilmiş olması sayesinde üst düzey yolcu güvenliği sunan Yeni Range Rover Evoque, Acil Fren Sistemi, Şerit Takip Asistanı, 360 Derece Park Sensörü ve geri görüş kamerası gibi sistemlere standart donanımda yer vererek trafik kazalarının azaltılmasına yardımcı oluyor.

2020 Range Rover Evoque, üç farklı güvenlik paketi sunuyor. Standart olarak sunulan Park Paketi ile Park Asistanı, 360 Derece Park Yardımı, Arka Trafik Monitörü ve Güvenli Çıkış Monitörü gibi özelliklerine sahip olunabiliyor. Opsiyonel olarak tercih edilebilen Sürüş Paketi ise, Adaptif Hız Sabitleyici, Kör Nokta Asistanı, Yüksek Hız Acil Durum Freni gibi özellikleri sunuyor.

YORUMLAR 18
  • Rangeroverhayranı 3 yıl önce Şikayet Et
    Yorumları okurken zenginin malı züğürdün çenesini yorar sözü geliyor aklıma
    Cevapla
  • Ahmet ismet 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunların parası olan için bile israf hesabı sorulur 700 bin oyun değil
    Cevapla
  • Hasan altay 4 yıl önce Şikayet Et
    Efsane ingiliz beş çayi gibi Yollarda resmen kabus oluyor
    Cevapla
  • Seckin 4 yıl önce Şikayet Et
    Araç sektörüde telefon sektörü gibi ufak dokunuşlar ile yeni model üretip ihtiyacınız olmayan araçları yüksek fiyatlara satıyorlar. Tüketim çılgınlığına son verebilsek.. Almayın kardeşim bekleyin. Hilal bıyıklı TOGG daha ucuz daha donanımlı ve daha güzel onu alın.
    Cevapla
  • Hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    Nerede satılıyor bu togg,
    Cevapla
  • pirana61 4 yıl önce Şikayet Et
    ekonomimiz çok iyi olduğundan bu gaz yağı tenekesi bu kadar para ediyor yoksa değeri benim gözümde 100 bin tl yi geçmez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle