2020 Skoda Octavia Türkiye için tarih verdi

Skoda'nın en çok tercih edilen modeli Octavia Eylül 2020’de Türkiye yollarına çıkacak. Skoda Octavia tanıtımında küçük hacimli dizel otomatik seçeneğine yer verilmedi.

2020 Skoda Octavia Türkiye için tarih verdi
2020 Skoda Octavia Türkiye için tarih verdi
GİRİŞ 30.01.2020 15:13 GÜNCELLEME 02.02.2020 17:04

Dizel otomatik yeni Skoda Octavia satın almak isteyenlerin karşısına 2 litrelik ünite çıkacak. Araç Türkiye satış tarihine kadar küçük hacimli dizel otomatik seçeneği sunabilir.

 

Tasarım trendlerini hem yaşam alanında hem de dış tasarımında çok iyi çalışılmış, kompakt sedan sınıfının en çok satan modeli olan Skoda Octavia yeni tasarımıyla Türkiye'de otomobil pazarına iddialı bir giriş yapacak. Yeni Octavia'da en çok beklenen özellik küçük hacimli dizel otomatik ve rekabetçi bir fiyat etiketi.

 

Skoda Octavia, Volkswagen Grubu’nun MQB platformu üzerinde yükselen bir tasarıma sahip. Volkswagen Jetta’nın yokluğunda grubun iddialı kompakt sedan görevini de üstlendiği için üzerinde çok çalışılmış.

Boyutları uzayan ve genişleyen 2020 Skoda Octavia bunun getirdiği artıyla eskisine göre daha geniş bir yaşam alanına sahip. Skoda Octavia dördüncü nesliyle birlikte her detayı da büyümüş. 

Skoda Octavia’nın dördüncü nesli sadece daha ekonomik ve çevre dostu değil, aynı zamanda her zamankinden daha fazla motor seçeneklerine de sahip. Ancak ülkemizde en çok ilgi görmesi beklenen küçük hacimli dizel otomatik seçeneği bulunmuyor. Ancak Türkiye pazarında satışa sunulana kadar bu seçeneğin motor seçenekleri arasında yer alacağını düşünüyorum.

KAYNAK: ARABA HABERCİSİ