Yeni Peugeot SUV 2008'in Türkiye fiyatı açıklandı

Tasarımıyla büyük beğeni toplayan yeni nesil Peugeot SUV 2008'in merak edilen Türkiye fiyatı resmen açıklandı. Dizel ve benzinli motor seçenekleriyle gelecek Yeni Peugeot SUV 2008’de kullanıma sunulan motorlar en güncel Euro 6 emisyon normlarını karşılamak üzere tasarlandı. İşte Yeni Peugeot SUV 2008'in Türkiye fiyatı ve satışa çıkacağı tarih...

GİRİŞ 24.01.2020 20:21 GÜNCELLEME 04.02.2020 14:16
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Daha güçlü ve özgün tasarımıyla büyük ilgi gören Fransız devi Peugeot'un SUV modeli 2008'in Türkiye fiyatı açıklandı. Pazara iddialı bir şekilde giriş yapmayı planlayan yeni SUV 2008’in benzinli ve dizel motor seçenekleri olacak

Peugeot açıklamasına göre, önceki nesli ile tüm dünyada yaklaşık 1,2 milyon adet satış gerçekleştirilen Peugeot SUV 2008 daha güçlü ve öne çıkan tasarımı ile Türkiye'deki tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

Yeni Peugeot SUV 2008'in Türkiye fiyatı

 

Yeni SUV 2008, "Unboring the Future" sloganıyla sürüş keyfi odağını devam ettiren Peugeot'nun ultra modern bir yorumu olarak tüketiciler ile buluşuyor. Yeni SUV 2008, boyutlarıyla gerçek bir SUV duruşu ortaya koyarken güçlü ve özgün tasarımı ile dikkati çekiyor.



YENİ 2008'İN TÜRKİYE FİYATLARI AÇIKLANDI

29 Ocak itibarıyla Peugeot Yetkili Satıcıları'nda yerini alacak olan yeni Peugeot SUV 2008, 148 bin 500 TL ile 229 bin 500 TL arasında değişen lansman fiyatlarıyla tüketicilerin beğenisine sunulacak.



Modern otomobil teknolojilerinin tüm gereksinimlerini barındıran yeni SUV 2008, Peugeot markasının sahip olduğu bilgi birikim ve deneyimini bünyesinde bulundururken, yeni nesil Peugeot i-Cockpit 3D ile fark oluşturacak. Pazara iddialı bir şekilde giriş yapmayı planlayan yeni SUV 2008’in benzinli ve dizel motor seçenekleri olacak

 

Peugeot SUV tarihinde tamamen yeni bir sayfa açmayı hedefleyen SUV 2008 bir yandan özgün bir tasarım ortaya koyarken, diğer yandan markanın SUV modelleriyle uyumlu bir görünüm sergiliyor.


Yeni Peugeot SUV 2008'in Türkiye fiyatı

DIŞ VE İÇ TASARIMDA DİKKAT ÇEKEN DETAYLAR

Marka aidiyetine vurgu yapan ön ızgarayla birlikte, özenle tasarlanmış motor kaputu ve LED gündüz farları da yine marka tasarım kodlarına gönderme yapan detaylar olarak dikkati çekiyor. Profilden bakıldığında alışılmışın dışında çizgiler kadar farklı üçgen formlar da fark edilirken, hacimli çamurluk bölgeleri güçlü bir görünüm sergiliyor. Önden başlayarak arkaya doğru devam eden çizgiler bagaj kapağında son buluyor.



Arkaya doğru genişleyen omuz çizgisi kadar stop lambalarının arasını birleştiren siyah şerit ve PureTech 130 motor seçeneğinde tampona entegre çift egzoz çıkışı gibi detaylar güçlü bir görünüm sunuyor. Yine arkadan bakıldığında aslan pençesi tasarımlı üç şeritli LED stop lambaları da marka aidiyetine vurgu yapıyor. Bu marka imzası tüm versiyonlarda standart olarak bulunuyor.

Yeni Peugeot SUV 2008'in İÇ TASARIMI

Yeni SUV 2008’de, var olan standart renkler dışında sunulan Elixir Kırmızı, Vertigo Mavi ve Fusion Turuncu gibi gövde renkleriyle daha çekici ve daha çarpıcı bir dış görünüm elde ediliyor. GT Line versiyonunda sunulan Black Diamond siyah tavan, cam direkleri ve C sütunu kaplamaları şık ve kaliteli bir görünümü beraberinde getiriyor.
Dış tasarımda olduğu gibi iç tasarımda da renkler kadar kullanılan malzemeler de titizlikle seçilirken, kapı döşemelerinde Active donanım seviyesinde turuncu, Allure donanım seviyesinde mavi dekoratif süslemeler bulunuyor.

EN GÜNCEL DİZEL VE BENZİNLİ MOTORLAR

Yeni Peugeot SUV 2008’de kullanıma sunulan motorlar en güncel Euro 6 emisyon normlarını karşılamak üzere; Start&Stop ve partikül filtresi de dahil olmak üzere birçok teknolojik ekipmanla donatılıyor. Motorla kombine edilen yeni sekiz kademeli otomatik şanzıman EAT8 ile motorların performans, konfor ve verimlilik seviyesi daha da artırılıyor.



NE ZAMAN SATIŞA SUNULACAK?

Mart ayında Türkiye’de satışa sunulması planlanan üç silindirli 1,2 litre hacimli turbo benzinli ve Euro 6d normuna uygun PureTech 130 S&S, 6 ileri manuel veya EAT8 8 ileri otomatik vites kutusu ile sunuluyor. Dizel cephesinde ise her biri dört silindirli 1,5 litre hacimli turbo dizel ve Euro 6d normuna uygun iki farklı seçenek imkanı tanınıyor. BlueHDI 100 S&S 6 ileri manuel, BlueHDI 130 S&S ise EAT8 8 ileri otomatik vites kutusu ile tercih edilebilecek.

YORUMLAR 36
  • İlkay 4 yıl önce Şikayet Et
    Peugeot 2008'in Türkiye pazarında bu fiyatla çok iyi işlere imza atacağını düşünüyorum. Tabi şu sıralar çoğu yerde karalamaya çalışıyorlar. Ama bu kalitedeki araç er ya da geç hak ettiği başarıya ulaşacaktır.
    Cevapla
  • tamer örgün 4 yıl önce Şikayet Et
    peugeot 2008in gerçek fiyatı aslında gayet iyi umarım ülkemize daha çok getirilebilir
    Cevapla
  • Abdullah Şentürk 4 yıl önce Şikayet Et
    Peugeot 2008'in yenilenen ön tasarımı bayağı bir hoşuma gitti. Ayrıca fiyatı da çok iyi i
    Cevapla
  • Eren 4 yıl önce Şikayet Et
    Peugeot 3008 geçen sene satış rekorları kırmıştı. Aynı başarıyı bu araçtanda bekliyorum.
    Cevapla
  • Ferhat 4 yıl önce Şikayet Et
    Peugeot SUV sektöründe son zamanlarda çok güzel işler çıkartıyor. Yeni 2008 modelinin de çok başarılı olacağına inanıyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle