Lexus, elektrikli otomobili görücüye çıktı!

Lexus, alışılmış ve geleneksek otomobil fuarı çizgisinden uzak Kenshiki Forum 2020'de ilk tam elektrikli otomobili UX 300e'yi ve gelecek yıllardaki elektrikli otomobil modellerinin vizyonunu yansıtan modellerini sergiledi.

Lexus, elektrikli otomobili görücüye çıktı!
Lexus, elektrikli otomobili görücüye çıktı!
GİRİŞ 17.01.2020 15:07 GÜNCELLEME 17.01.2020 15:25
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Marka ilk tam elektrikli aracı UX 300e’yi ve hibrit motorlu araçlarını Kenshiki Forum’da sergiledi. Yeni tam elektrikli otomobilin tasarımı spor otomobil çizgisinde. Bu otomobil tam şarjla 400 km menzile sahip olacak. UX 300e 2020 yılının ikinci yarısından itibaren belirli pazarlarda ve 2021 yılında da Avrupa’nın geri kalan bölümünde satışa çıkacak.

 

Lexus UX 300e

YENİ KONSEPT MODEL LF-30

 

LF-30 konsepti, dış tasarımıyla markanın sanatsal yaklaşımını, yüzde 100 elektrikli bir otomobille buluşturuyor. Lexus'un üstün performansı ve incelikli işçiliğini buluşturan LF-30, insan odaklı kokpit tasarımıyla da dikkat çekiyor.

Lexus LF-01 Konsepti

Lexus, bu konseptinde sürüş anında yolcuların konforunu sağlamak adına her şeyi düşündü. Arka koltuklarda, uzanma ve rahatlama gibi birçok farklı modlar bulunuyor. Arka koltukların üzerindeki cam tavan ise, favori videolar veya navigasyon bilgileri gibi görüntüler aktarılabiliyor. Bu özel “SkyGate” cam tavan, ses ve el hareketleriyle kontrol edilebiliyor.

Lexus LF-01 Konsepti

Lexus Airporter isimli drone teknolojisine sahip uçan asistanını LF-30 Konsept modeli taşıyabilecek. Otonom özelliklere sahip Lexus Airporter, aracın bagaj alanından eşyaları alıp istenen yere götürebiliyor.

YORUMLAR 2
  • tamer örgün 4 yıl önce Şikayet Et
    kimler peugeotun çıkacak olan elektrikli araçlarının da tükiye de görücüye çıkmasını ister
    Cevapla
  • ibrahim yavuz 4 yıl önce Şikayet Et
    peugeotun da elektrikli araçları görücüye çıkmaya başladı
    Cevapla