Artık o da elektrikli

ABD'li arazi araçları üreticisi Jeep, Tüketici Elektroniği Fuarı'nda (CES) elektrikli modellerini sergiledi.

Artık o da elektrikli
Artık o da elektrikli
GİRİŞ 13.01.2020 11:22 GÜNCELLEME 13.01.2020 11:22
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Markanın yeni modellerinin, Fiat Chrysler Automobiles’ın (FCA) küresel çapta elektrikliye geçiş sürecinin bir parçası olduğu öne sürülürken, üzerinde ”4xe” logosu bulunan şarj edilebilir, hibrit elektrikli Wrangler, Renegade ve Compass modellerinin, önümüzdeki dönemde Cenevre, New York ve Pekin otomobil fuarlarında da sahneye çıkaracağı bildirildi.

ABD'li arazi araçları üreticisi Jeep, ABD’de düzenlenen Tüketici Elektroniği Fuarı'nda (CES) elektrikli modelleri ile boy gösterdi. 

Yapılan açıklamaya göre, markanın fuarda sergilediği şarj edilebilir elektrikli hibrit Wrangler 4xe, Renegade 4xe ve Compass 4xe, Jeep’in 2022 yılına kadar tüm modellerinde elektrikli versiyonlarını devreye alma planının ilk adımını temsil ediyor.

CES 2020’de sergilenen bu üç modelin, önümüzdeki dönemde Cenevre, New York ve Pekin otomobil fuarlarında da sahneye çıkaracağı bildirildi.

Performans ve 4x4 kabiliyetleriyle sürüş güvenliğini bir üst seviyeye çıkarmayı hedefleyen Jeep’in elektrikli hibrit araçlarının, daha yüksek tork üretimi ve asfalt dışı yollarda daha etkin bir performans vaat ettiği kaydediliyor.

Jeep’in 4xe logolu üç yeni modeli, aynı zamanda FCA’nın 2020 yılına kadar 30 adedin üzerinde elektrikli araç lanse etme taahhüdünün de bir parçasını oluşturuyor.

YORUMLAR 1
  • kenan gezmiş 4 yıl önce Şikayet Et
    artık peugeot araçları da elektrikli peugeot 2008in elektrikli hali avrupa da satışa çıktı bile
    Cevapla