'Türkiye'nin Otomobili'ne talipler: 5 bin adet alacağız

Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği Başkanı Aydoğdu, "Türkiye'nin Otomobili"ne ilişkin, "Sektör olarak ilk aşamada 1000, daha sonra da 3 yıllık zaman içerisinde 4 bin daha olmak üzere 5 bin araca talibiz" dedi.

'Türkiye'nin Otomobili'ne talipler: 5 bin adet alacağız
'Türkiye'nin Otomobili'ne talipler: 5 bin adet alacağız
GİRİŞ 29.12.2019 15:49 GÜNCELLEME 29.12.2019 15:52
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği Başkanı Encan Aydoğdu, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği'nin kanunla kurulmuş meslek birliklerinden biri olduğunu hatırlatarak, 135'i şirket olmak üzere ülke geneline yayılmış 10 bine yakın üyeleri bulunduğunu, sektörün; uzmanların yanı sıra destek personeli ile 15 bin kişiye ekmek sağladığını, aileleri ile 50 bin kişilik bir etki güçlerinin olduğunu kaydetti.

 

 

"Yerli ve milli her projeye destek vermekle mükellefiz"

Aydoğdu, şunları kaydetti:

 

 

"Her gün 5 binin üzerinde lokasyonda, neredeyse ülkemizin her mahallesinde değerleme faaliyeti gerçekleştiriyoruz. İşimiz gereği sürekli araç kullanıyoruz. Değerleme faaliyetlerinin en büyük gider kalemlerinden biri araç maliyetleri... Bizim için zorunlu bir maliyet kalemi olan bu gider kaleminin ülkemiz menfaatleri doğrultusunda yerli ve milli değere dönüşmesi sevindirici olacaktır. Bu bağlamda sektör olarak ilk aşamada 1000, daha sonra da 3 yıllık zaman içerisinde 4 bin daha olmak üzere 5 bin araca talibiz.

Bu memleketin ekmeğini yiyen her vatan evladı gibi bizler de yerli ve milli her projeye destek vermekle mükellefiz. Hem bu konuda hem de devletimizin yanında olmamız gereken her konuda Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve devletimizin yanındayız. Devrim ile başlayan, yarım kalan hikayemizi umarım tüm ülke olarak mutlu sonla tamamlarız."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 41
  • fehim 4 yıl önce Şikayet Et
    unutma çadırlarda yaşam sürdüren ecdat kalelerde oturup böbürlenen ne devleri yıktı emin ol senin gibi onların kaleleri var bizde çakı çoban sopası diyerek almadı İstanbul'u karadan gemi yürüterek yıkılmaz denilen surları tıkarak aldı az açta tarihine bak sayısız kahramandan ilham al ha onlar gibi ol demiyorum ama en azından olacak olanların inancını kırma .
    Cevapla
  • ek9 4 yıl önce Şikayet Et
    sipariş alınmıyor şuan alınmaya başlayınca bende alacagım diyenler ortadan kaybolmaz inşallah
    Cevapla
  • ilker 4 yıl önce Şikayet Et
    bu arabayi bende alacam. çok ucuk bir fiyat olmazsa. bu arabaya sahip cikmak boynumuzun borcu. servis agini iyi planlayin. inanin bu millet arabasina sahip cikacak.
    Cevapla
  • umarım 4 yıl önce Şikayet Et
    175 bin tl den fazla görcek bakalım kim alıcak kimse bu arabayı almaz alamaz çünkü elden çıkartma sorunu var 2 ele düştümü satışı olcakmı yurtdışına a gönderseniz avrupada pazar bulamazsınız ortadoğuda alcak ülkemi var bu iş fiyasko olmaz inşallah
    Cevapla
  • ERDAL ELDEŞ 4 yıl önce Şikayet Et
    HER YENİLİĞE VE İSTİKRARA HAYIR DEDİKLERİ GİBİ MİLLİ ARABAMIZA ' DA ÇAMUR ATIP EN NAZİK YERLERİNDEN ORTADAN ÇATLAMAYA DEVAM EDE DURSUNLAR SAKIN ZORUNUZA GİTMESİN HELE CAN ATAKLI GAZETECİ BOZUNTUSU TANADIĞIN OTO TAMİRCİLERİNE SÖYLE MİLLİ ARABAMIZI GÖRDÜKLERİNDE SENİN GİBİ DÜŞÜNÜYORLARSA HEPSİNİ TOPARLA BİRLİKTE ITALYA' YA GİDİN HANGİ FİRMA İSE TAMİRCİLERİN CIO' SU OLARAK SEN YOL GÖSTER BİR NUMUNEDE SEN YAPTIRIP TÜRKİYEYE GETİR CHP ZİHNİYETİ GİBİ KENDİNİZ SÖYLEYİP KENDİNİZ İTİRAZ ETMEYİN . ITIRAZLARA YAVAŞ YAVAŞ ALIŞIYORSUNUZ , AK PARTİ' DE SİZLERE YETECEK ÇOOK YENİLİKLER Var.
    Cevapla
  • Dirilis 4 yıl önce Şikayet Et
    simdiden sadece 2 sirkete boylelikle 22000 satmis oluyoruz ki bu sadece 2 sirket dunya muslumanlari elbet bu arabayi alcaklardir ki yabancilarda cok hevesli bence bu araba en kisa zamanda en az 250000 satar rahat
    Cevapla
  • milli görüş 4 yıl önce Şikayet Et
    belki satar rüya görmek güzel şey gördüğün rüyayı hayra yoralımda hayır çıksın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle