Yerli otomobilin ilk yabancı talibi!

Yerli otomobilin ön gösteriminin gerçekleştirilmesinin ardından otomobile ilk yabancı talip Türkiye'nin Ukrayna Büyükelçisi Andrii Sybiha oldu. Sybiha yaptığı paylaşımda, "Elektrikli otomobili satın alma fikrinin bana ve meslektaşlarıma ilgi çekici geleceğine inanıyorum" dedi.

GİRİŞ 27.12.2019 20:57 GÜNCELLEME 27.12.2019 20:57
Bu Habere 70 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ön gösterimi yapılan Türkiye'nin en önemli milli projelerinden yerli otomobil vatandaşlar tarafından beğeniyle karşılandı.

Tören sonrası yerli otomobili inceleyen vatandaşlar otomobilin oldukça güzel tasarlandığını dile getirdi. Otomobile ilk yabancı talip ise Ukrayna Büyükelçisi Andrii Sybiha oldu.



İLK YABANCI TALİP UKRAYNALI

Ön gösteriminin ardından beğeni toplayan yerli otomobile ilk yabancı talip ise Ukrayna Büyükelçisi Andrii Sybiha oldu. Sybiha yaptığı paylaşımda, "Elektrikli otomobili satın alma fikrinin bana ve meslektaşlarıma ilgi çekici geleceğine inanmamın yanı sıra, elektrikli otomobili sevenler için bir hit olabileceğini düşünüyorum" dedi.

 

 

YORUMLAR 70
  • YorumcuyuzBB 4 yıl önce Şikayet Et
    Ismi Fatih olsun. Bir arkadas Menderes olsun yazmis. Guzel fikir dogru. Ama mercedese benziyor diye biraz anlamsiz olur.
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Masallah demekten ötesi yok.Rabbim senin gibi devlet ,vatan severleri Allah başımizdan eksik etmesin. Adam gibi devlet adamisin.Sagol varol Sayin Başkanim
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Cakma mercedes diye anilabilir. herkesin ismiyle kalmasi daha anlamli.
    Cevapla
  • MERAL 4 yıl önce Şikayet Et
    harika bir tasarım bravo
    Cevapla
  • tunctunc 4 yıl önce Şikayet Et
    Alman fox mecmuasi "alinacak daha cok yolumuz var"diye yazmi$..Yani burunlari kalkik ya begenmiyorlar..Bu iki model $u anda Dünyada olan en gösteri$li süper modeller.Kismaniyorlar..Karde$im artik Türkiye pazarina siz giremiyceksiniz siz dü$ünün biz degil..Biz bu arabaari kendimize ic pazar icin yaptik birde görüp bayilan ülkeler icin sizin icin degil.
    Cevapla
  • Vatansever 4 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler Başkan Erdoğan, çok büyük bir hamle daha sayenizde gerçekleşiyor.İnşAllah fiyatları makul düzeyde olurda bu güne kadar otomobil alması mümkün olmayan bizlerde % 100 yerli ve çevreci bir otomobile sahip oluruz.
    Cevapla
  • Ahmed 4 yıl önce Şikayet Et
    elektrikli değil yakıtlı olması gerek, elektrik piyasaya yerleşemez
    Cevapla
  • melik 4 yıl önce Şikayet Et
    Seninkine ,ön tarafa bi tane seyyar jeneratör koyalım , sen öylke takıl.Bende zaten pot bagaj takacam bu gidişle. Bu arada mesajı yanlışlıkla beğen tuşuna bastım , iptal edemedim.
    Cevapla
  • Dunya 4 yıl önce Şikayet Et
    Nerden biliyorsun, piyasa arastirmasimi yaptin
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Önümüzdeki 10-15 yıl içinde birçok gelişmiş ülke fosil yakıtlı arabaları kaldırıyor, siz neyi devam ettirme çabasındasınız?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle