Son dakika haberi: Yerli otomobilden ilk ayrıntı geldi

Yerli otomobilde artık geri sayım başladı. Son dakika haberine göre, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın üzeri örtülü şekilde paylaştığı yerli otomobil fotoğrafının ardından yeni bir görüntü daha yayımlandı.

GİRİŞ 23.12.2019 16:07 GÜNCELLEME 25.12.2019 16:53
Bu Habere 245 Yorum Yapılmış

Türkiye’nin otomobilinden yeni bir kare paylaşıldı. Geçtiğimiz gün Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank’ın paylaştığı örtülü karenin ardından, bu kez ise aracın farlarının göründüğü bir fotoğraf kamuoyuna sunuldu. Aracın tanıtımının yapılacağı cuma gününe kadar her gün yeni detayların ortaya çıkması bekleniyor.

 

HER GÜN SAAT 14:30'DA BİR AYRINTI PAYLAŞILACAK

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu’nun Twitter hesabından “Türkiye’nin Otomobili ile tanışmak için geri sayım başladı…” mesajı ile bir görsel paylaşılarak, her gün saat 14.30’da yeni bir detayın daha kamuoyuna sunulacağı açıklandı.

Far tasarımının konseptini belli eden görsel kısa sürede çok sayıda beğeni aldı. Twitter üzerinden yapılan paylaşımla eş zamanlı olarak TOGG’nin resmî internet sitesinde de revizyona gidildiği görüldü.

 

MODEL SAYISI ARTACAK

Prototipi hazırlanan c-segmentinde olan, elektrikli, fikri ve sınai mülkiyet hakları tamamen Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'na ait araç, gerçek boyutlarında ve çalışan araç olacak. Aracın 2022 yılında üretilmesi ve model sayısının çoğaltılması hedefleniyor.

ERDOĞAN, OSMANGAZİ KÖPRÜSÜ'NDEN GEÇECEK

Yerli otomobil Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılımıyla 27 Aralık Cuma günü tanıtılacak.  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tanıtımının ardından aracı kullanarak, Osmangazi Köprüsü'nden geçmesi bekleniyor.

YORUMLAR 245
  • Ali Veli 4 yıl önce Şikayet Et
    Fabrika nerde?
    Cevapla
  • Ömer 4 yıl önce Şikayet Et
    İnşaallah fiyatıda uygun olur
    Cevapla
  • yavuz 4 yıl önce Şikayet Et
    1453 fatih
    Cevapla
  • Yozgatlı Fetih 1453 4 yıl önce Şikayet Et
    Bütün Türkiye ve dünyada ki bütün Türkler heyecanla cuma gününü bekliyor. Hatta birçok Türkiye düşmanı yabancıda Cuma gününü bekliyor. Çünkü biliyorlar ki Türkler yaptımı en iyisini yapar. Cuma bizim bayramımız o gün tanıtılması çok güzel olacak.
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Yerli oto gelene kadar benzin 10 tl olacak galiba.
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    yerli otomobiller elektrikli olacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle