Kia'dan aralık ayına özel kampanya

Kia, aralık kampanyası ile otomobil severlere özel teklif yapıyor. Aralık ayı kampanyaları, KOBİ olarak adlandırılan küçük işletmelerin tercih ettiği Kia Bongo modelini de sıfır faizle yeni sahipleriyle bir araya getiriyor.

Kia'dan aralık ayına özel kampanya
Kia'dan aralık ayına özel kampanya
GİRİŞ 08.12.2019 13:41 GÜNCELLEME 08.12.2019 16:06
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kia Ceed, 9.500 TL’ye varan indirimlere ek olarak sıfır faiz kampanyası ile aralık ayı sonuna kadar satın alınabiliyor. Kia, Stonic, Rio ve Picanto modellerinde ise yüzde 0,59 faizli kredi kullanılabiliyor.

Kia Ceed

Kia aralık kampanyası ile öne çıkan ilk model C SUV segmentinin iddialı oyuncusu Sportage. 1.6 litrelik dizel motor ve otomatik şanzıman seçeneğiyle yoluna devam ediyor.

Kia Sportage

Sportage, Euro NCAP çarpışma testlerinden beş yıldız alarak dikkatleri üzerine çekmişti. Aralık ayında hurda indirimiyle 137.300 TL’den başlayan fiyatlar ve 50 bin TL’ye kadar 12 ay vadeli % 0,59 faizli kredi kullanılabiliyor. Bu fiyat Sportage 1.6 benzinli manuel Cool versiyon için geçerli.

Kia Rio

Ceed sahibi olmak isteyenler için fırsatlar devam ediyor

Kia Ceed, Mart 2019’dan beri Türkiye’de manuel ve otomatik vitesli farklı versiyonlarıyla satışa sunuluyor.

Ceed modeli de Kia, aralık kampanyası fırsatlarının arasında yer alıyor. 1.4 benzinli ve 1.6 dizel motor seçenekleriyle, Ceed’in otomatik şanzımana sahip versiyonu 9.500 TL’ye varan indirime ek olarak 60.000 TL’ye 18 ay boyunca yüzde 0 faiz oranıyla; manuel şanzımana sahip versiyonu ise 30 bin TL’ye 15 ay boyunca yüzde 0,59 faiz oranıyla yeni sahiplerini bekliyor.

Kia Picanto

Picanto, Rio ve Stonic’de aralık kampanyasında

Kia Picanto,1.0 litre benzinli motoru ve otomatik şanzıman seçeneğiyle şehrin keyfini çıkarmak isteyenlerin tercihi olmaya istekli.

Ayrıca Rio modeli de Aralık ayına özel olarak 30 bin TL’ye 15 ay boyunca yüzde 0,59 faiz fırsatı sunuluyor. İki farklı benzinli motor seçeneği ve otomatik şanzıman kombinasyonu ile satışa sunulan Stonic modelini ise yine 30 bin TL’ye 15 ay boyunca yüzde 0,59 faizle yetkili satış noktalarında meraklılarıyla buluşturuyor.

Kia Aralık kampanyası ayrıca, sınıfında yüksek performansı ve kolay hareket kabiliyetiyle ticarette fark yaratmak isteyen KOBİ’lerin tercihi olan Bongo’da da 30 bin TL’ye 12 ay sıfır faiz fırsatı sunuyor.

YORUMLAR 1
  • tatvan 4 yıl önce Şikayet Et
    masallah masallah
    Cevapla