2020 Skoda Fabia'nın ilk görselleri sızdırıldı

Çekyalı otomobil devi Skoda yeni modeli Fabia için hummalı bir çalışma içerisinde olan geliştirme ekibi, aracı en kısa sürede meraklılarıyla buluşturmanın telaşında.

GİRİŞ 07.12.2019 09:51 GÜNCELLEME 07.12.2019 17:16
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Volkswagen grubunda yapılan yeni planlama gereği nispeten daha alt segmente yöneleceği açıklanan Skoda, buna rağmen şu günlerde grubun en popüler ismi belkide.

Özellikle Octavia‘nın getirildiği noktadan ciddi derecede heyecanlanan kullanıcılar, Golf’ün karşısına çıkarılan Scala ve yeni Superb için de benzer yönde olumlu yaklaşık sergiliyor.

Skoda SUV sınıfında da pay yakalamaya başlayan Çekyalı üretici için bizim özellikle beklediğimiz isimse yeni jenerasyon Fabia’dan başkası değil. Dördüncü jenerasyonuna kavuşması adına geliştirilme sürecinin başlandığı açıklanan otomobil için ilk açıklamalar da nihayet gelmeye başladı.

Yönetim kurulunun ilk isimlerinden birisi olan Bernhard Maier cephesinden gelen detaylarla konuşmaya başlayacağımız yeni Skoda Fabia için prototip versiyon üzerinden sürecin hızlandırıldığına vurgu yapılıyor.

Skoda Fabia'nın motor seçenekleri

Artık atmosferik yapıda bir makine barındırması planlanmayan otomobilde giriş seviyesinin 1.0 litrelik TSI motorun 95 ve 115 beygirlik versiyonları üzerinden oluşturulması bekleniyor. 150 beygir güç üreten 1,5 litrelik motorun da ön planda olduğu bu seçenekler içerisine, hibrit dokunuşunu görme ihtimalimiz de yok değil. Başlangıç jeneratör yapılı bu hibrit desteğin, şarj edilebilir şeklinde entegrasyonu ise söz konusu değil.

YORUMLAR 3
  • Emre 3 yıl önce Şikayet Et
    Skoda Fabia fiyatları ne zaman güncellenecek bilgisi olan var mı ?
    Cevapla
  • Yusuf Pekmezci 4 yıl önce Şikayet Et
    Peugeot 208 bunun yanında daha yakışıklı duruyor bence bu sene ikisinin bayağa bi kapışacağını düşünüyorum
    Cevapla
  • Hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    peugeot SUV modellerş varken bu araba cidden çok sade geldi gözüme
    Cevapla