Alfa Romeo Giulia ve Stelvio Türkiye için tarih verdi

İtalyan marka Alfa Romeo, Giulia sedan ve Stelvio'nun en büyük kusurlarından birini düzeltti. Bilgi eğlence sistemleri, konsola monteli kontrol tekerleğinden kurtulan yeni Alfa modelleri, nihayet dokunmatik ekrana kavuştu.

Alfa Romeo Giulia ve Stelvio Türkiye için tarih verdi
Alfa Romeo Giulia ve Stelvio Türkiye için tarih verdi
GİRİŞ 28.11.2019 14:42 GÜNCELLEME 28.11.2019 14:42

Alfa modellerinin geliştirilen 7 inçlik gösterge paneli ekranı da yeni grafikler ve yeni bir düzenle güncellendi.

Ayrıca her iki aracın merkez konsollarında da bir takım değişiklikler yapıldı. 

Makyaj operasyonu geçiren Stelvio ve Gulia modelleri teknolojik anlamda daha modern görünüme kavuştu.

Geçen yılki gibi 8.8 inç ekranla gelen iki modelin bilgi eğlence sistemi daha iyi grafikler ve daha hızlı bir işlemciyle iyileştirildi.

Modellerin ön konsolu tamamen değiştirilerek çok daha şık ve oturaklı bir görünüme kavuşturuldu. Yeni direksiyon ve deri kaplamalı vites topuzuyla içerideki lüks hava geliştirildi.

Giulia ve Stelvio, içerideki güncellemelere ek olarak Seviye 2 otonom sürüş sistemleriyle donatıldı. Alfa Romeo, Giulia sedan ve Stelvio 2020 yılının şubat ayında Türkiye'de olacaklar.

MY2020 diye adlandırılan yeni otomobiller; Şeritte kalma desteği, Aktif kör nokta, Aktif hız sabitleyici, Trafik sıkışıklığı asistanı ve otoban desteği ve Sürücü dikkati desteği gibi sürüş destek sistemlerine sahip. Bu sistemler seviye 2 otonom sürüşü de iyi yönde desteklemiş oluyor.