Ferrari'nin F 430 modeli yarı fiyatına satışa çıkarıldı

Kırmızı renkteki Ferrari marka spor otomobil, yarı fiyatı olan 125 bin TL’ye icradan satışa çıkacak.

Ferrari'nin F 430 modeli yarı fiyatına satışa çıkarıldı
Ferrari'nin F 430 modeli yarı fiyatına satışa çıkarıldı
GİRİŞ 14.11.2019 11:47 GÜNCELLEME 14.11.2019 11:55
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

İcraburada.com internet sitesinde yer alan şartnameye göre, Ferrari F 430 marka 2008 model otomobil, Adana 6. İcra Dairesi tarafından 27 Kasım 2019 günü saat 11.00'de satışa çıkacak.

Aracın yakıt tipi benzin olup vites tipinin otomatik, renginin ise kırmızı olduğu şartnamede yer alıyor. Açık arttırma usulü ile satışın yapılacağını hatırlatan icra uzmanı Caner Çakı, “Özellikle bu tip spor arabaların ihaleleri inanılmaz ilgi görüyor. Bu yıl icradan Porsche, Maseratti ve Lamborgini gibi spor ve özel marka araçlar ihaleye çıkmış ve değerlerinin altında bir fiyatla alıcıları ile buluşmuştu. Bu defa 250 bin TL değerindeki Ferrari marka aracı yarı fiyatı olan 125 bin TL'ye alma fırsatının bulunduğu bir ihale olacağını görüyoruz” ifadelerini kullandı.

“Bu konuyu sürekli gündeme getiriyoruz ve getirmeye de devam edeceğiz”

İcradan satışa çıkan araç ihalelerinin her zaman avantajlı olduğunu hatırlatan Çakı, “Biz bu konuyu sürekli gündeme getiriyoruz ve getirmeye de devam edeceğiz. Çünkü icradan alınacak araçlar hem devlet güvencesi altında oluyor hem de avantajlı fiyatlarla alıcıları ile buluşuyor. Alıcıların tek yapması gereken ise önce internet üzerinden icralık araç araştırması ve ihalelere katılarak bu uygun fiyattaki araçların sahibi olmak” dedi.

YORUMLAR 15
  • Sivasli 4 yıl önce Şikayet Et
    2006 passat icradan 50bin liradan satiliyor.Neresi avantajli?2001 Bmw 45binliradan satiliyor.Bunlarda arabalıktan çıkmış
    Cevapla
  • Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Bende aldim bu tür ihalelerden mercedes 600 ,ama sonuç olarak hiç bir kariniz yok, arabayi detayli şekilde inceleyemeden aliyorsunuz, Ihale vergisi diger masraflar derken piyasa fiyatindan farki kalmiyor.
    Cevapla
  • E.K.G 4 yıl önce Şikayet Et
    boyalı mı ?
    Cevapla
  • Murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Yahu adam sonradan bir yerine tekrar boya yapılmış mı yoksa her yeri orjinal boyası mı diye soruyor ne uzatmışsınız
    Cevapla
  • dürüst 4 yıl önce Şikayet Et
    birisi araba alacakken soruyor araçta boya varmı uyuz oluyorum böyle soranlara, yahu kardeşim diyorum tüm araçlar boyalıdır astarlı olacak değil ya bu araç da boyalı hem de kırmızı
    Cevapla
  • Esra 4 yıl önce Şikayet Et
    Yok sen boyayacaksin
    Cevapla
  • Bfk 4 yıl önce Şikayet Et
    Yok sulu bayayla boyanmiş
    Cevapla
  • Veli 4 yıl önce Şikayet Et
    Yok boyasiz, Tövbe Tövbe
    Cevapla
  • Delimi Ne 4 yıl önce Şikayet Et
    Sende renk körlügümü var, karşindaki kirmizi arabayi görmüyormusun ,
    Cevapla
  • fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    İcra müdürlüğü bu arabaları yurt dışında pazarlasa bence daha mantıklı, en azından döviz girsisi sağlanır. Bu şekilde gidenin en azından bir kısmı dönmüş olur.
    Cevapla
  • Adem 4 yıl önce Şikayet Et
    1000 euroya alici bulamazmi ????? Kardeş sen bana 60.bin euroya kaç tane getirirsen getir hepsini alacam senden, almayan senin gibi fransiz olsun
    Cevapla
  • Veysel 4 yıl önce Şikayet Et
    Fransadaki türk. Kardeş sen fransada yaşaya yaşaya her konuya fransiz kalmişsin belli. Ben almanya frankfurtta galericiyim, 80.bin avroya ayda 4 tane satiyorum, talebe yetişemiyorum. Bilmedigin konularda yorum yapma ,zaten fransizsin konulara
    Cevapla
  • Fransada Bir TÜRK 4 yıl önce Şikayet Et
    Dışarda bu araba 1015bin euroya alıcı bulamaz ki kimse yüzüne bakmaz ne doları ne girdisi
    Cevapla
  • HşşşT 4 yıl önce Şikayet Et
    Döviz girmese ne olur, ne kadar kücük ve basit düşünüyorsun, Amerika avrupa veya diger gelişmis ülkeler senin gibimi düşünüyor ,döviz girsinmişmişmiş, Bizim dev gibi TÜRK LIRAMIZ varken ne eyleyeyim ben elin parasini.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle