Fiat'tan kasım ayına özel cazip teklif!

Otomobil satış kampanyaları kasım ayında hız kazandı. Otomotiv şirketleri birbiri ardına tüketicilere otomobil satmak için değişik indirimler teklif ederken, düşük faizli kredi ile araç sahibi olmak isteyenlere de kampanya fırsatlarını sunuyor.

Fiat'tan kasım ayına özel cazip teklif!
Fiat'tan kasım ayına özel cazip teklif!
GİRİŞ 09.11.2019 16:40 GÜNCELLEME 09.11.2019 17:06
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kampanya içerisinde Fiat Egea Sedan Easy versiyonu kasım ayında 2 bin tl taksitle satın alınabiliyor. Kasım ayında; Fiat Egea ailesi ile Doblo ve Fiorino’nun Panaroma modelleri, 50 bin TL için 24 ay vadeli yüzde 0.69 faizli kredi ile satın alınabiliyor.

Kampanyada Bursa’da üretilen Fiat Egea sedan, hatchback ve station wagon versiyonları için; 50 bin TL tutarındaki kredi 24 ay vadeli yüzde 0.69 faiz koşuluyla kullanılabiliyor.

Fiat Egea HB

2019 model Fiat Egea Sedan Easy 1.4 Fire 95 HP versiyonuna; 15 bin TL tutarında hurda teşviki dahil edildiğinde 31 bin TL peşin ve aylık 2 bin TL taksitle ve 74.45 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olunabiliyor.

Fiorino

Fiat’ın avantaj sağlayan aynı kredi ve faiz oranları, ay boyunca 7 kişilik yolcu kapasitesine sahip Doblo Panaroma ve Fiorino Panaroma modelleri için de sunuluyor.

YORUMLAR 3
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    70 tl lik arabayı 120tl satıyorlar hepsi birbirinden soyguncu yerli oto gelirde hiçbiri araba satamaz İnşallah
    Cevapla
  • Ayarcı 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu araba beş para etmez.alanada yazık olur.
    Cevapla
  • Meta 4 yıl önce Şikayet Et
    Nedense faizler düşünce bayiler arabalara zam yaptı ev fiyatına arabamı olur milletle dalga geçmeyin
    Cevapla