Skoda Octavia'nın iç tasarımı sızdırıldı

2020 Skoda Octavia üzerinden yoğun bir teaser kampanyası yürüten Çekyalı üretici, otomobilin kokpiti hakkında ilk kez fikir sahibi olmamızı sağlayan yeni görseller paylaştı.

Skoda Octavia'nın iç tasarımı sızdırıldı
Skoda Octavia'nın iç tasarımı sızdırıldı
GİRİŞ 06.11.2019 15:53 GÜNCELLEME 06.11.2019 15:56
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

2020 Skoda Octavia’nın tanıtılmasına bir haftadan az bir süre kaldı fakat Çekyalı markadan otomobille ilgili ipucu paylaşımları gelmeye devam ediyor.

“İlk bakış” adı altında paylaşılan çizimler vasıtasıyla dördüncü nesil Skoda Octavia’nın kabininde köklü bir değişimin yaşanacağını görebiliyoruz. Skoda, üzerinde multimedya tuşları bulunan yeni iki kollu ergonomik direksiyonun özellikle altını çiziyor. Bunun yanı sıra, 2020 Skoda Octavia’nın çok katmanlı dijital gösterge ekranına sahip olacağı belirtiliyor. Merkezde ise tablet görünümlü geniş bir multimedya ekranı mevcut.

2020 Skoda Octavia’nın kabinindeki en büyük değişimlerden biri de, aşina olduğumuz vites topuzunun yerini oldukça küçük bir anahtarın almış olması. Yeni Octavia’daki DSG şanzımanın kontrolü bundan böyle shift-by-wire teknolojisi kullanan bu anahtar ile elektronik olarak yapılacak.

Bunun yanı sıra 2020 Skoda Octavia’da Climatronic üç bölgeli klima sistemi de görev yapacak. Kablosuz şarj ünitesi ve elektronik park freni ile kokpit ve kapı içlerinde kullanılan yumuşak dokulu malzemeler de yeni Octavia’nın özellikler arasında bulunacak.

Çekyalı üretici, 2020 Skoda Octavia’nın selefine göre daha geniş bir kabine sahip olacağının altını çiziyor. 2020 Skoda Octavia’nın tanıtımı 11 Kasım’da Prag’da düzenlenecek bir etkinlikte yapılacak.

YORUMLAR 1
  • Sporr 4 yıl önce Şikayet Et
    200 bin TL'den başlangıç fiyatı olur. Bizim ülkede hayal olur almak
    Cevapla