Fiyatı şaşırttı! Uniti One binlerce sipariş aldı

İsveç tasarımına sahip Uniti One elektrikli modelinin fiyatının açıklanmasının ardından ilk siparişlerinin alınması uzun sürmedi. İngiltere satış fiyatı 15.100 Sterlin olarak açıklanan modelin, ön siparişe açılmasının sadece 72 saat ardından binlerce sipariş aldı.

GİRİŞ 05.11.2019 11:05 GÜNCELLEME 05.11.2019 15:46
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

İsveçli otomobil üreticisi Uniti’nin CEO’su Lewis Horne, ''Gelen yoğun talep karşısında mutluyuz. Binlerce ön sipariş elektrikli şehir otomobilimizin ne kadar beğenildiğini gösteriyor. Son birkaç aydır sessizdik. Ancak bugün için durmadan çalışıyorduk. Şimdi Uniti One modelimizin satışına başladığımız için çok heyecanlıyız'' dedi.

 

 

Uniti One modelinin ilk müşterileri ayrıcalıklı bir duruma da sahip olacaklar. UFC (Uniti’s Founders Club) üyesi olacak olan ilk Uniti One kullanıcıları araçlarını kullandıkları sürece çıkan tüm güncellemelere ücretsiz olarak erişebilecekler.

 

 

Uniti One için ön siparişleri www.uniti.earth resmi web sitesinden alan Uniti, şu anda sadece İsveç ve İngiltere’de satılacak. Ancak daha çok pazarın da ekleneceği belirtildi. Başta Kuzey Avrupa daha sonra da tüm Avrupa’da satışının yapılması planlanıyor. İlk teslimatlar ise 2020 yılının ortalarında yapılacak.

YORUMLAR 45
  • Yusuf alyörük 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizimkiler ne bekliyor piyasa açık fiyat polikasını izliyorlar galiba ELİNİZİ ÇABUK TUTUN BEYLER
    Cevapla
  • Selim 4 yıl önce Şikayet Et
    15 bin birim olarak düşünün türkiyede üretilseydi 15 bin tl yani cok ekonomik ingilizlere göre
    Cevapla
  • Selim 4 yıl önce Şikayet Et
    Söyle bi tasarımla yerli otomobil üretilemedi basit ve kullanışlı o kadar sanayimiz var
    Cevapla
  • Hakikat 4 yıl önce Şikayet Et
    İktidar gelir geçer Devletim var olsun dinimize vatanımıza bayrağımıza saygı duyulsun gerisi hikaye araba diye diye öldü millet asgari ücret 5 bin olsa herkes kredi çeker bmw Audi Mercedes almaya kalkar öyle bir milletiz
    Cevapla
  • Çile 4 yıl önce Şikayet Et
    Dinlenme tesislerindeki mescidler ve abdest alma yerleri daha modern olmalıdır. abdest alma yerleri yok zaten.
    Cevapla
  • Levrok 4 yıl önce Şikayet Et
    Bak kardes. Türkiyede Demokrasi var ve eger aklinda güzel bir fikir varsa, devlet seni destekliyor. Su gördügün arabayi devlet degil, o ülkenin normal bir vatandasi üretiyor. Aradaki fark bu ! Onlarin insani calisiyor bizimkisi senin gibi konusuyor, konusmakla kalmiyor kendi beceriksizligini devletin üstüne atiyor. Sana yapma diyen mi var ? KALK SEN ÜRET !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle